1.4 C
Vaslui
05-dec.-2022

Avocatul Horobet- bãtãi si amenintãri cu moartea (foto-video)

- Advertisement -

Zmeul Sãtãnel

AGRESIV…Avocatul s-a luat la trântã cu Politia Rutierã când a fost depistat beat la volan, iar acum îsi mãsoarã fortele cu fosta sotie si copilul de numai 3 ani.

INCREDIBIL…O vasluiancã de 30 de ani trãieste un adevãrat cosmar în timp ce autoritãtile stau cu mâinile în sân. Sãtulã de bãtãi si scandaluri, Ana Maria a decis sã divorteze de fostul sot, avocatul Neculai Horobet. Strigând în gura mare cã nimeni nu are ce sã-i facã pentru cã are rude si prieteni judecãtori sau procurori, avocatul amenintã cã-si va omorî sotia si copilul chiar dacã va ajunge în spatele gratiilor. Ultimul scandal a avut loc în urmã cu trei zile. Horobet a venit la poarta casei în care locuieste fosta sotie înarmat cu câteva bucãti de pavele pe care le-a aruncat pe masina fostei sotii. Degeaba a sunat femeia dupã ajutor la 112. „Mi-au spus cã, dacã a plecat, nu mai are rost sã mai vinã si sã vin eu a doua zi sã depun plângere. Au patru astfel de plângeri depuse pânã acum si nimeni nu ia nicio mãsurã chiar dacã ne-a amenintat cu moartea de câteva ori si pe mine, si pe copil”, povesteste Ana Maria. Cunoscut vasluienilor si dupã porecla „Sãtãnel”, avocatul Horobet este acelasi care, în 2014, a fost retinut de procurorii DIICOT si acuzat de apartenentã la un grup infractional organizat. De asemenea, Horobet a fost protagonistul unui scandal de pominã dupã ce a fost prins beat la volan de cãtre politistii de la Rutierã. Am încercat sã-l contactãm pe avocatul Horobet pentru a-i lua un punct de vedere si pentru a rãspunde acuzatiilor, dar acesta nu a fost de gãsit.

„Sãtãnel”, asa cum mai este cunoscut avocatul vasluian Neculai Horobet, o comite din nou. Dupã ce a fost protagonistul unui scandal de pominã cu politistii, fiind prins beat la volan si retinut apoi de cãtre DIICOT pentru apartenentã la un grup infractional organizat, Horobet a trecut la lucruri ceva mai serioase. De data aceasta si-a pus în gând sã-i facã viata un calvar fostei sotii în timp ce se laudã cã nimeni nu-i va face nimic, pentru cã are rude procurori sau judecãtori. Astfel, de când a fost pãrãsit de Ana Maria, avocatul nu mai conteneste cu scandalurile si amenintãrile cu moartea. Grav este cã face aceleasi amenintãri si la adresa copilului pe care cei doi îl au împreunã, un pusti de doi ani si jumãtate. „Mi-a bãtut copilul, mi-a distrus masina si ne amenintã pe amândoi cã ne omoarã chiar dacã se va duce la puscãrie”, a povestit fosta sotie a avocatului. De asemenea, femeia a declarat cã a depus, pânã acum, patru plângeri la Politie în care a reclamat cã a fost bãtutã, amenintatã sau cã fostul sot i-a distrus masina, dar, pânã acum, nimeni nu a luat nicio mãsurã. Pentru Ana Maria, singura sperantã a rãmas acum Protectia Copilului Vaslui. „Voi merge sã depun o sesizare si acolo poate cã astfel voi obtine un ordin de restrictie mãcar pentru copil. Am cerut si pentru mine, dar mi s-a spus cã nu se poate pentru cã nu mai locuim sub acelasi acoperis si suntem divortati. Nu înteleg de ce nu ia nimeni nicio mãsurã împotriva lui. Sau poate cã asteaptã sã-si ducã amenintãrile la bun sfârsit si abia apoi?!”, se întreabã, retoric, Ana Maria. Terorizatã de fostul sot, aceasta cere, disperat, ajutor din partea autoritãtilor si sperã ca, mãcar asa, cineva sã ia mãsuri împotriva fostului sot. „Nu mai stiu cui sã mã adresez. Mi-a distrus masina de douã ori. Prima datã a început sã mã batã în masinã. Am coborât si am intrat în curtea unei prietene de familie, o femeie de aproximativ 60 de ani. Supãrat, a lãsat frâna de mânã si masina a pornit la vale. Am avut noroc cã s-a oprit într-un stâlp si nu a rãnit pe nimeni. Mi-a bãtut copilul încã de când acesta avea patru luni. O datã l-a si muscat de spate. Copilul meu are obiceiul sã muste, din pãcate. Si musca pãtura. S-a enervat si l-a muscat si el de spate. Poate crede cã asa îl va dezvãta de acest obicei. Eu cred cã de altceva are nevoie. Tot timpul mã amenintã de am ajuns la disperare. Mi-e fricã sã ies în oras sã-mi rezolv treburile. Sun întâi taximetristii care-l cunosc sã-i întreb unde e. Mi-e teamã cã mã voi întâlni cu el pe stradã si va face scandal. A fost si la mine la muncã si mi-a fãcut scandal si m-a amenintat. Nu i-a pãsat cã sunt camere de supreveghere si totul este înregistrat. Seful meu mi-a spus cã, dacã va mai veni, sã apãs butonul de panicã. Si ultimul scandal a fost înregistrat de camerele de supraveghere, dar nici atunci nu i-a pãsat”, a mai spus Ana Maria.

„Sãtãnel”, retinut si de DIICOT

Avocatul Neculai Horobet, cunoscut si dupã porecla „Sãtãnel”, nu este la prima abatere de acest gen. Prima datã a intrat în atentia autoritãtilor în 2013, dupã ce a fost prins beat la volan si a fãcut un scandal de pominã. Anul urmãtor, acelasi avocat avea sã fie retinut de procurorii DIICOT dupã ce a fost acuzat de apartenentã la un grup infractional organizat. „Sãtãnel” a fost ridicat de mascati chiar din fata casei, la revenirea de la Iasi, unde acordase asistentã juridicã unui constãntean, arestat cu o searã înainte într-o benzinãrie de la marginea municipiului Vaslui. Din câte se pare, Horobet fusese sunat de sotia constãnteanului Ovidiu Ranzburg, avocatului fiindu-i solicitate sfaturi cu privire la modalitatea ca din dosar sã disparã numele sotului, acuzat de nerespectarea regimului armelor si munitiei si aderare la un grup infractional organizat. Si nu sunt singurele gogomãnii ale avocatului Horobet. Acesta a mai fost acuzat cã a aruncat cu petarde în curtea unei unitãti scolare si a agresat fizic un paznic.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.