16.5 C
Vaslui
07-oct.-2022

Avocatul iesean, arestat dupã ce procurorii l-au acuzat cã si-a omorât iubita, îsi refãcuse viata amoroasã în bratele unei vasluience focoase

- Advertisement -

CULCUS ….Cazul avocatului iesean care si-ar fi omorât iubita însãrcinatã face valuri si la Vaslui. Sebastian Felecanu a fost retinut, sâmbãtã, pentru 24 de ore într-un dosar de omor calificat, el fiind principalul suspect în cazul mortii iubitei sale, Monica Cioatã. Tragicul eveniment a avut loc pe 19 iunie 2021, iar timp de un an, avocatul a fost lãsat în pace pentru cã, initial, procurorii au crezut cã a fost un accident sau un caz de suicid. În toatã aceastã perioadã, avocatul si-a refãcut viata amoroasã alãturi de o frumoasã blondã din Vaslui, angajatã a unei primãrii din mediul rural. Între actuala iubitã a lui Felecanu si fosta sunt mai multe similitudini care îi fac pe multi sã se întrebe dacã nu cumva, în materie de iubite, Felecanu urmeazã aceeasi retetã. Printre altele, actuala iubitã a frecventat Facultatea de Drept si cel mai probabil, era în cãutarea un loc în baroul din Iasi, însã trebuia sã îndeplineascã stagiul la un cabinet de avocaturã, la fel cum a procedat si fosta prietenã a avocatului.

Anchetatorii în cazul mortii Monicãi Cioatã, iubita avocatului Sebastian Felecanu, au decis sâmbãtã cã cearã judecãtorilor arestarea lui pentru omor calificat. În acest caz, anchetatorii au cerut trei expertize care l-ar incrimina pe avocat: o expertizã a telefonului fetei, o expertizã a profilului psihologic al celor doi iubiti si una privind cãderea de la înãltime a fetei. Cei doi locuiau împreunã într-un bloc turn din Târgu Cucu, iar moartea femeii a avut loc în dimineata zilei de 19 iunie 2021. De loc din Târgu Frumos, Monica Cioatã fusese asistenta si în acelasi timp iubita lui Sebastian Felecanu. Aceasta absolvise Facultatea de Drept în anul 2017, iar din anul 2019 a devenit avocat al Baroului Iasi.

Cum s-a întâmplat tragedia

În ziua în care a avut loc tragicul eveniment, cei doi au mers la o petrecere unde el ar fi consumat o cantitate mare de alcool si s-ar fi certat intens cu iubita lui. La întoarcerea acasã, Felecanu a coborât din autoturismul condus de ea, iar când au intrat în scara blocului, tânãra i-a izbit usa în nas, lovindu-l. Acesta nu a reactionat. Cel mai probabil, cearta a continuat si în apartament, si este posibil ca cei doi sã se fi agresat fizic, reciproc. La ora 4.30, un apel 112 a anuntat cã o persoanã a cãzut de la înãltime în parcarea din spatele blocului, iar la 4:36 a ajuns un echipaj de ambulantã. Un minut mai târziu a ajuns si Politia, iar la 4:58, la 21 de minute de la tragedie, a coborât si avocatul Sebastian Felecanu, însotit de politisti. Autoritãtile au deschis atunci un dosar penal sub aspectul sãvârsirii infractiunii de ucidere din culpã.

Blonda de la Drept, din Vaslui, noua iubitã a lui Felecanu

Dupã tragicul incident, avocatul iesean si-a luat liber trei luni de zile si a plecat din apartamentul unde a avut loc cearta. La început, procurorul de caz care s-a ocupat de cercetãri a comandat douã expertize si a luat în calcul trei ipoteze: sinucidere, omor si instigare la sinucidere. Una dintre cele mai grele misiuni ale anchetatorilor a fost decodarea telefonului fetei pe care l-au trimis la un laborator în Germania. De asemenea, procurorii au fãcut mai multe simulãri, inclusiv cu un manechin cãruia i-au dat drumul de la fereasta de la care a cãzut fata. Cu cât ancheta înainta tot mai mult, cu atât s-a cristalizat ideea cã la mijloc nu ar fi vorba despre sinucidere, ci despre omor. Ulterior, procurorii au schimbat fapta în omor calificat deoarece femeia era însãrcinatã în douã luni. În cele aproape 13 luni cât a fost lãsat în libertate, Sebastian Felecanu si-a refãcut viata amoroasã în bratele unei blonde frumoase din Vaslui. Între noua iubitã a avocatului si fosta iubitã moartã sunt mai mult similitudini. Printre altele, actuala iubitã a frecventat Facultatea de Drept si cel mai probabil, era în cãutarea un loc în baroul din Iasi, însã trebuia sã îndeplineascã stagiul la un cabinet de avocaturã, la fel cum a procedat si fosta prietenã a avocatului. Aceasta lucreazã în prezent la o primãrie din mediul rural, la câtiva kilometri distantã de municipiul Vaslui, iar visul de a deveni o avocatã faimoasã în Iasi s-a cam nãruit, dupã ce iubitul ei a fost trimis dupã gratii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Las ca nici tinara nu e poama buna… toata lumea stie ca sa cotircit cateva luni bune cu fratele lu Tataru de la pompierie… Ar fi curios la ce primarie lucreaza…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.