spot_imgspot_img
14.6 C
Vaslui
25-sept.-2023

Avocatul Loredanei aruncă „bomba”: „de curând, a fost abuzată”. Ipoteze despre cine ar putea fi abuzatorul și ce i-ar fi făcut

- Advertisement -

Avocatul Ion Cristian, apărătorul Loredanei, a făcut primele declarații referitoare la situația tinerei. Acesta a spus că adolescentei îi pare rău de ceea ce a făcut, că va fi expertizată psihiatric, pentru a vedea dacă a avut discernământ când a comis fapta, ba mai mult, se va cere și o anchetă socială la domiciliul ei din satul Bălești, comuna Cozmești. Avocatul a oferit, însă, și detalii nemaiștiute până acum despre Loredana. Acesta susține că, recent, adolescenta ar fi fost abuzată „într-o oarecare măsură”. Apărătorul fetei nu a dat detalii, dar, zilele trecute, apropiații victimei au povestit că Loredana încheiase de curând o relație cu un băiat din Fâstâci, care o bătea. Cel mai probabil, strategia de apărare a fetei în instanță va fi concentrată pe ideea că fapta a fost făcută într-un context în care era tulburată: obosită atât fizic, pentru că lucra șapte zile din șapte, dar și psihic, ca urmare a unor experiențe dureroase din punct de vedere emoțional. Toate acestea, pe fondul unei educații, după cum declara prim-procurorul Gabriel Teliceanu, lipsite de empatie.

Ion Cristian, avocatul Loredanei, a declarat că adolescenta are mustrări de conștiință: „starea ei nu este una ok, începe să conștientizeze din ce în ce mai mult gravitatea faptelor. Acesta este motivul pentru care nici nu a contestat măsura preventivă și a înțeles că trebuie să rămână după gratii pentru că reprezintă un pericol. Asta în ciuda faptului că ceea ce a făcut se datorează mediului din care provine, un mediu nociv, lipsit de educație”.

Avocat: „provine dintr-o familie în care au fost suficiente abuzuri”

De asemenea, potrivit avocatului, nici viața Loredanei nu a fost mai frumoasă decât a Alinei. Asta pentru, spune acesta, adolescenta ar fi fost abuzată. „De curând a fost, într-o oarecare măsură, abuzată. În acest sens, urmează să solicităm să se administreze probe, inclusiv să se realizeze o anchetă socială cu privire la persoana ei și la mediul din care provine, iar pe de altă parte să se efectueze o expertiză psihiatrică, care să ateste dacă a avut suficient discernământ la momentul săvârșirii faptei. Provine dintr-o familie în care au fost suficiente abuzuri astfel încât să i se pară mai mult sau mai puțin normal ceea ce s-a întâmplat. Regretă ce s-a întâmplat, numai la asta se gândește, și-a omorât cea mai bună prietenă și, dincolo de instanța de judecată, nu știe dacă va fie iertată vreodată de instanța supremă”, declarat avocatul.

După ce a înjunghiat-o, cele două fete s-au bătut: „s-au agresat reciproc”

Potrivit avocatului, cele două fete s-au bătut. „În perioada în care a stat în cameră, a fost o luptă continuă cu victima, nu a săvârșit fapta și, apoi, a stat o perioadă și a plecat din cameră. A înjunghiat-o și ulterior s-au bătut, s-au agresat reciproc. Această perioadă a durat aproximativ o jumătate de oră. Urmează ca în aceste 30 de zile de arest, cel mai probabil, să se administreze și alte probe, ulterior, după administrarea acestora și finalizarea anchetei, dosarul va fi înaintat instanței de judecată, respectiv Tribunalul Constanța, cu rechizitoriul aferent. Încadrarea juridică, la acest moment, este omor, închisoarea este de la 10 la 20 ani”, a declarat avocatul Ion Cristian .

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

 1. Auzi ,a fost agresată panarama?! Aloo, criminalei când îi veneau pandaliile sărea la bătaie și îl bătea pe gagic-su de-i suna apa in cap.
  Psihopata a omorât un om și cretinul de avocat încearcă să-i găsească scuze???
  Dacă era „tulburată” de ce nu s-a dus ea cu capul in gârlă, și a omorat-o pe biata fată?!
  Aruncă la pârnaie și uitată acolo,asta merită nemernica!

 2. Muistule de avocat, cum poti sa aperi o criminala cu sange rece care se uita la filme cu crime in timpul orelor, nu ai demnitate? Dar voi, avocatii, va calcati juramintele facute. Cum adica 10-20 de ani? Dupa 4 ani iese pe buna purtare si isi incepe viata. Este normal? Jegosule de avocat.

 3. La cati tampiti vad zilnic,ar trebui sa il depasesc pe Hitler la nr de morti…La varsta ei dadeam buna ziua cu,capul plecat…astia pun mana pe droguri cutite sabii rup chihizda’n ele…si la un eventual omor,vai am fost abuzata,bine ca pe ala de te batea nu i-ai bagat cutitul in testicule,ai omorat „cea mai buna prietena” hai sictir si mori acolo in celula,fa niste fasii din cearceaf si agata te de gratii…

 4. avocatul ce sa faca si el pentru un ban ,o sa lungeasca procesul si o sa stoarca familia de bani cu promisiunea ca face vreo 3 ani de inchisoare ..dar cu totii stim ca nu va scapa cu cel putin 15 ,si va iesi in 8 sau 10 .

  • Exact! 15 ani sunt putini pentru ce a facut.A lua viata unui OM nu numai ca este un pacat SUPREM dar este si o fapta de NEIERTAT! Pedeapsa maxima 25 ani ,nici asa nu este pedeapsa .Legea TALIONULUI! Moarte pentru moarte .Nu are nici o scuza, nemernica!

  • Exact! 15 ani sunt putini pentru ce a facut.A lua viata unui OM nu numai ca este un pacat SUPREM dar este si o fapta de NEIERTAT! Pedeapsa maxima 25 ani ,nici asa nu este pedeapsa .Legea TALIONULUI! Moarte pentru moarte .Nu are nici o scuza, nemernica!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.