spot_img
21.8 C
Vaslui
15-iun.-2024
spot_img

Avocatul Radu Bobârnat, candidatul la funcția de primar al Hușului, căruia localnicii au încredere să îi spună problemele reale cu care se confruntă (P)

- Advertisement -

IMPLICAT… În timp ce majoritatea candidaților la Primăria Huși s-au perindat în ultima vreme prin oraș, ca să împartă cu sârg pliante, de ca și când pe 9 iunie s-ar vota „cel mai frumos pliant” sau „cele mai ingenioase trăsnăi” scrise pe hârtia colorată, au fost și candidați care au făcut o prioritate din a discuta în cel mai sincer și deschis mod cu hușenii, din a-i asculta și a vedea problemele reale ale comunității. Avocatul Radu Bobârnat (PNL) și echipa sa au fost cei care au abordat această perioadă din perspectiva unei oportunități excelente pentru a vorbit cu oamenii din fiecare colț de Huși. Nu în lozinci și în vorbe exagerate, nu în povești și laude exaltate, ci, pur și simplu, din postura unor candidați care chiar vor și știu să pledeze pentru rezolvarea problemelor comunității, dacă localnicii, evident, le vor da votul de încredere. Au făcut-o cu destulă vizibilitate și consistență inclusiv din postura de consilieri de opoziție în CL Huși, ceea ce legitimează și dă credibilitate și mai multă mesajului pe care îl transmit oamenilor. „Este foarte important și, totodată, foarte plăcut să stai de vorbă cu oamenii atunci când își deschid sufletul. Și am văzut că unii abia așteaptă să facă asta. Sunt foarte multe probleme pe care hușenii le au. De la apa mult prea scumpă, de la problemele din spital (modul cum sunt tratați, medicamentele pe care trebuie singuri să le cumpere, lipsa unor medici pe anumite specialități, etc), până la lipsa locurilor de muncă din oraș, a salarizării descurajante pentru omul de rând, familii destrămate din cauza plecărilor în străinătate sau bătrâni singuri în case, bolnavi, fără ajutor. Le-am văzut pe toate și de aceea zi de zi vom continua să mergem în toate colțurile orașului. Oamenii au nevoie să ne spună lucruri și să vadă dacă suntem în stare să înțelegem și să acționăm pentru ei. Nu au nevoie de pliantele noastre, acestea sunt cel mai puțin importante”, spune Radu Bobârnat, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Huși. 

Hușenii au probleme reale și dificile, însă unii dintre cei care vor să conducă orașul zburdă, veseli, cu gândul la dregătoriile viitoare

Hușul, pentru cârmuirea căruia se „luptă” acum șase candidați la funcția de primar, cu tot atâtea echipe de consilieri, este cuprins în prezent de o inexplicabilă voioșie electorală. Unii candidați râd și țopăie pe străzi, fluturând pliantele și, sărind de la poartă la poartă, le cer imperativ oamenilor să îi voteze. Scurt și fără explicații! Nu au timp de pierdut, așa că, de multe ori, nu se opresc nici măcar să îi întrebe ce mai fac, așa, din politețe. Avocatul Radu Bobârnat a preferat însă să vorbească cu fiecare în parte și să îi asculte, pentru a cunoaște care sunt, de fapt, reperele reale ale vieții din această veche urbe episcopală. „Oamenii din Huși sunt informați cei mai mulți dintre ei, iar asta e un semn foarte bun. Cu unii stau și câte 20 minute de vorbă, pentru că spun lucruri importante, vin cu idei, cu soluții. Sunt preocupați de viața orașului. Mulți își doresc locuri de muncă mai bine plătite, că au un membru al familiei sau cunoscuți plecați în străinătate, pentru a munci și a-și întreține familia. Oricâți bani ar câștiga în afară însă, au zis că ar veni aici să lucreze, dacă ar avea un loc de muncă stabil, cât se poate. Toți cunosc familii care s-au destrămat din cauza asta, iar eu știu cel mai bine lucrul acesta, pentru că multi au apelat la mine ca avocat, în asemenea situații. Și e trist câte familii se destramă din această cauză”, spune avocatul Radu Bobârnat.

„Să nu cumva să credem că în Huși sunt numai oameni necăjiți. Din contră, sunt mulți oameni care au reușit prin munca lor să își facă gospodării frumoase, să aibă o viață decentă, dar nu le-a fost ușor”

„Oamenii ar vrea ca Primăria să se implice cumva să atragă investiții, nu să fie doar un încasator de taxe și impozite și un dijmuitor al banilor pe servicii publice – apa, canal, gunoi. Am întâlnit, de asemenea, mulți oameni extrem de săraci și cu necazuri multe, cu bolnavi care nu se ridică din pat. Nu vor pomană acești oameni, nici vorbă. Dar simt că nu mai rezistă, fără un sprijin real și empatic. Foarte multi au probleme de sănătate și au niște experiențe extrem de triste cu spitalul Huși. Dar să nu cumva să credem că sunt numai oameni necăjiți. Sunt mulți oameni în Huși care au reușit prin munca lor să își facă gospodării frumoase, să aibă o viață decentă. Mi-au explicat însă cât au tras, că nimic nu poți construi ușor. Eu am încredere că oamenii știu să distingă ce e serios și de încredere, în raport cu toate aparențele înșelătoare și zgomotoase. Sper ca pe 9 iunie, hușenii să ia cea mai bună și mai înțeleaptă decizie”, a spus Radu Bobârnat, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Huși.

Material de propagandă electorală realizat de Vremea Nouă la comanda PNL Vaslui. CMF: 21240015

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

21 COMENTARII

 1. Am întrat și eu intr-o zi în primarie cu ceva treaba,am dat și cu ochii de Ciupilan,ce fata avea de bandit ma fraților,acest om trebuie sa plece ,a pierdut busola .

 2. Ha ha ce prosti .. pe tocu il voteaza multi pe bobarnat il voteaza de asemeni lumea .. bai il urasc pe banditu asta de jan ca om ca mizerie de vagabond si mincinos si lipsit de orice onoare incat nici nu conteaza cine iese primar al husului si un măturător daca uese tot e mai decent decat el.. eu ca om al husului nu vreah coaie sa mai sporesc averea ciupilanilor ..jos cu ciuma!!!

 3. Atenție ca e vrăjeală de la tara!!!!!!! Omu e săgeată împinsă și băgată la înaintare ca omu nu le are cu politica … da le are cu vrăjeală mare ….. pe la instante….. nu e de încredere….. numa pe interes și….. numa pentru gaska lui…… vrăjeală pe om cit kina …. ca e total pe lingă orice cu politica. .. nu puneți botu la vrăjeală omului ca nu e politician de nici o culoare….. e vrăjeală de înșurubat jmekerii cu lovele….. în combinații deștepte…. dividente ….. procente ….. iar prostimea ….. cu stampila și foamea…… atenție la vrăjeală omului ….. ca e bagat la înaintare….. ca săgeată…. de jmekerii cu lovele….. care halesc toți banii …..fraierilor…..

  • :))) e un om onest cinstit si care isi vede de viata lui. Ciupilan in schimb e un bandit de ala cu hotia inscrisa in codul genetic sa va uitati si la el si la sorasa cum se uita la tine cand vorbesc.. sa te pacaleasca sa mai faca ei o combinatie. Tandem de scarbe !! Care nu inteleg dracu sa se duca acasa ..

  • Ești cepar și va luat frica? ajungă.i lui Ciupilan, a furat tot ce sa putut, și-a angajat putorile (neamurile), le-a făcut salarii nesimțite și sfidează pe cei din jur.

 4. dl avocat veti iesi pe locul trei .Nu va simtiti bagat la inaintare ??? Vedem niste demisii dupa aflarea rezultatelor ??? veti da dovada de onoare si barbatie ???

  • Marutza, demisii de onoare din ce?, nu am vazut demisii de onoare a nimanui din functii, ca banui sau nu, sunt convins ca pupi inelul lui Don’Primar, in multe situatii nashpa, ba mai mult, obraznicia cu care a iesit Don’Primar pe mass-media a fost strigatoare la cer, el vorbind si afurisind in cea mai mare necunostinta de cauza a problemei, apoi dupa ce a aflat, acoperind-o cu toata puterea sa…. Nicidecum demisie, avand in vedere situatia, nu pot vorbi concret ca inca se lucreaza la… Deci, sictir cu demisiile tale, ca nu stii ce-i aia onoare. Nu ai de unde sa o fi aflat. Tata cepu’ nu v-a invatat ca el nu are si pace.

  • Da Mara, dupa ce demisioneaza de onoare CL Corjinscki din partea PSD care a jurat ca demisioneaza cand socrul sau dr veterinar nu avea medicamente si analize in spitalul condus de ciupilan si popa .. e bine mersi in CL si astazi deci despre ce onoare vorbim???

 5. Oameni buni, treziti-va și nu mai votați ciuma rosie care a trădat tara, a vândut-o!
  Nu uitați de portbagajul lui Buzatu ! Buzatu spunea rânjind ca vasluienii sunt feticiti! Radea de cum suntem prostiți…nici lui nu’i venea a crede cum si-a făcut atâta avere!
  Huoooo ciuma rosie trădătoare și vânzătoare de tara, golani imputiti!

 6. Don’ Primar, toti puturoșii, bețivii care cersesc pe la supermarketuri au ajutoare sociale de la pușlamaua de tine, te voteaza. Pungaș ordinar, familia ta degeaba se recomanda ca fiind oameni gospodari, muncitori cinstiți ai pământului, NIMIC MAI FALS, pe vremea lui Ceaușescu erați jnapanii caramangeriei din hala, ati furat cat ati putut carne si altele, o familie de hoti, erati la CAP chipurile lucratori de locuri tip, in realitate niciodata recolta nu ajungea la CAP, voi trebuind sa luati doar o cota, ci in beciurile voastre si o vindeati la piata cu bani grei. Dar lumea sa nu creada de aici ca voi chiar munceati pământul, aveati slugi militarii in termen, copiii care in loc sa invete sau sa stea la caldura va munceau pamantul sa aveti ce fura, muncitorii care ieseau din tura si trebuiau sa faca munca patriotica pe locurile voastre tip. PUTUROSILOR CARE ATI FOST SI ATI RAMAS. Va luati concedii medicale de la Cepulanca, directoarea de mai tarziu sa nu munciti la pamant si toamna cu camioanele la furat. Dupa cum se vede ca ati si rămas. Da ala de la antifrauda a luptat din greu sa va acopere golaniile. Ati ocupat

  • Don’ Primar, toti puturoșii, bețivii care cersesc pe la supermarketuri au ajutoare sociale Asta e legea data de ei Votanti cu ajutor social

 7. Domnule avocat avem încredere ca nu veți fi de acord cu concesionarea Pieței și a Cimitirului!
  Familia Ciupilan cu piata și prietenul de vanatoare al primarului Sapcă cu cimitirul care a vândut multe morminte vechi poziționate pe lângă biserica, deja au ajuns în posesia unor smecheri cu bani

 8. Domnul ciupilan ar trebui sa aibă decenta sa’si vadă de bătrânețe, sa iasă la pensie, sa lase primăria, căci ce e prea mult, strica…asa zice un proverb romanesc!

 9. Ciupilan ne furi cu pretul la apa ..la aquavas director ani intregi ani intregi var-su ..ce s-a ales de el?? L -a batut Dumnezeu dupa cat a furat !! La antifrauda ..alt var .. bate-va Dumnezeu dupa cum ati jefuit comunitatea asta!!! La tine ciupilane la fel ..ca sa iti mearga golaniile de pe sosele ai angajat stomatoaloaga in spital..spital folosit ca pe terenu lui mata!!! Cum se simte femeia calcata de masina goriloiule pe trecerea de pietoni la scoala2??? Dracu in ajutoarele voastre sociale date la toti mascaricii din cauza carora nu mai scapam de neamu vostru de bulgari gadilati cu arpagicu-n cur!!! Intelectualii pulii!! Te-ai dus cu oala de sarmale in primarie sa sarbatoresti ca te-au ales dobitocii!!!

 10. Domnul primar actual daca ar incalca legea doar fumand in birou ar fi un om extraordinar..dar domnul primar actual e un golanoi ipocrit , un mincinos, un hot la drumul mare sustinut de mafia rosie un vagabond care daca nu ar fi avut un var pe la antifrauda sef ar fi belit pula si el si sora lui neagra de o mie de ori pana acum…asa ca pleaca dracului acasa la ma-ta margareta alta rapanoasa hoata de vii si lasa orasul asta sa traga aer curat!! Orasul meu ..orasul nostru boule …a ta e numai casa pardon palatul facut din salariul tau de primar !!! Hotule!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.