spot_img
spot_imgspot_img
19.7 C
Vaslui
30-mai-2024

Azil ilegal cu 17 bătrâni, descoperit în Teleorman. Vecinii spun că auzeau strigăte disperate de foame

- Advertisement -

Autoritățile din județul Teleorman au descoperit, în urma controalelor efectuate joi, un azil ilegal, folosit pe post de pensiune, în Pietroșani, unde erau ținuți 17 bătrâni, unii dintre ei cu handicap.

Proprietara „pensiunii” le-ar fi spus autorităților că oamenii erau turiști, aflați în vacanță, însă vecinii au negat, povestind că vârstnicii nu aveau voie să iasă din imobil și că auzeau, de multe ori, strigăte disperate de foame, potrivit IPJ Teleorman și totalimpact.ro. „La data de 13 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Teleorman, Poliției orașului Zimnicea și Secției nr. 12 Poliție Rurală Zimnicea au descins la un imobil situat în comuna Pietroșani, județul Teleorman. În urma verificărilor, în imobilul respectiv, au fost găsite 17 persoane în vârstă și cu handicap, care funcționa sub forma unei pensiuni”, mai precizează autoritățile.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/un-azil-ilegal-unde-erau-tinuti-17-batrani-a-fost-descoperit-in-teleorman-proprietara-spune-ca-erau-turisti-aflati-in-vacanta-2424391

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.