spot_img
20.8 C
Vaslui
29-mai-2023

Bădălău povestește că a fost interceptat când era la pescuit: Eram pe baltă, mai și greșim când suntem relaxați

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Niculae Bădălău a povestit că în dosarul în care este cercetat a fost filat și interceptat chiar și când era la pescuit.

„Eu am spus că am încredere în judecători, nu în justiție. Nu știu cum e dosarul, probabil și regret anumite vorbe. Dar rețineți contextul, eram pe baltă la peste, era weekend, și mai vorbești fără să ai un control strict. Mai și greșim când suntem relaxați. Eu cred că cei ce vor decide vor fi judecătorii”, a spus Niculae Bădălău, pentru România TV. El a declarat că este pregătit pentru o confruntare cu Dan Păsat, denunţătorul din dosarul său de corupţie. Potrivit lui Bădălău, Păsat era cu el la pescuit când au fost făcute înregistrările existente acum la dosar. „Și Păsat era acolo. El dădea la nu știu ce. Înregistrările acelea sunt niște compilații. Dânsul dă niște înregistrări. În timp ne-am mai văzut de câteva ori, lucru care n-a mai apărut la dosar. Niciodată nu mi-am ascuns telefonul. Tot timpul l-am avut la mine”, a spus Niculae Bădălău.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/badalau-dezvaluie-ca-a-fost-interceptat-cand-era-la-pescuit-eram-pe-balta-mai-si-gresim-cand-suntem-relaxati-2283323

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.