1.7 C
Vaslui
28-ian.-2023

Băiețelul de un an a murit înecat! Părinții sunt șocați și suspicionează un omor! (VIDEO)

- Advertisement -
DURERE… Tatăl copilului nu crede în ruptul capului că Nicolas a ajuns singur în pârâul de sub pod, mai ales că micuțul nu mergea în picioare, doar de-a bușilea!

DE NECREZUT… Dispariția băiețelului Nicolas Chirica, de un an și două luni, care a fost găsit mort în seara de duminică, 1 mai, la câteva sute de metri distanță de casă, în albia unui pârău, rămâne în continuare un mister. Medicii legiști au efectuat necropsia și au concluzionat că micul Nicolas a murit înecat în pârâul unde a fost găsit. Mama băiețelului este încă în stare de șoc, ea fiind dusă de primarul din Fruntișeni la o familie, cu tot ce ceilalți trei copii, pentru a se liniști și a putea să își îngroape fiul. Tatăl copilului nu crede în ruptul capului că Nicolas al său a ajuns singur în pârâul de sub pod, mai ales că micuțul nu mergea în picioare, doar de-a bușilea! „Eram acasă și nu știu cum a dispărut deodată de acasă. Doar dormea și deodată nu mai era! Cred că l-a luat cineva și l-a lăsat acolo, că nu știu cum s-a întâmplat! Când am început să-l căutăm, de acolo am început, de sub pod! Putea să-l vadă cineva când se târa dacă era singur, dar eu zic că nu, că l-a luat cineva și apoi l-a lăsat acolo! E ceva ciudat”, spune tatăl lui Nicolas. Familia își va înmormânta copilul ajutat de Primăria din Fruntișeni, care deja le-a acordat un prim ajutor material. Poliția continuă cercetările, pentru a se stabili cu exactitate cum s-a derulat evenimentul tragic, soldat cu decesul micuțului.

Cazul copilului de numai 1 an și 2 luni, din localitatea Fruntișeni, comuna Fruntișeni, care a murit duminică în condiții extrem de suspecte, încă nu este complet elucidat! Copilul care fusese culcat la amiază de mama sa, dupș ce se întorseseră împreună de la Biserică, a fost găsit „15 minute mai târziu”, după cum susține mama, înecat într-un pârâu aflat la circa 300 metri în spatele casei. Ciudat este că acel pârâu era uscat, însă în singurul loc în care avea puțină apă, acolo a fost găsit micuțul, cu fața în jos. Cazul a înfiorat întreaga comunitate, care nu își explică ce s-a putut întâmpla, de fapt. Medicii legiști au efectuat ieri necropsia micului Nicolas Chirica, concluziile preliminare fiind că acesta s-a înecat cu puțina apă din pârâul unde a căzut cu fața în jos. Mama copilului, în vârstă de 30 ani, mai are 3 copii, cu vârste între 3 și 7 ani și a fost dusă duminică seara, în stare de șoc, împreună cu copiii rămași, la o familie, de către primarul comunei Fruntișeni, Ioan Onel, pentru a fi departe de locul tragediei și a se liniști psihic. Nici ea și nici soțul ei, nu cred în a morții prin înec a micului Nicolas, sub nici o formă!

„Nu cred sub nicio formă că a murit singur, a fost dus și aruncat acolo”

„Eram acasă și nu știu cum s-a întâmplat de a plecat de acasă! S-a întâmplat, poate l-a luat cineva, eu nu știu cum a ajuns acolo! S-a căutat peste tot și chiar de acolo s-a început căutarea, din locul unde a fost găsit mai târziu! Nu-mi dau seama cum de nu l-a văzut nimeni din primele căutări, că nu era acolo unde a fost găsit! Să-l fi aruncat cineva, probabil, nu-mi imaginez cum s-a întâmplat! El nu putea să ajungă acolo singur! Nu putea merge singur, pe picioarele lui, că dacă călca pe o pietricică se dezechilibra, nu putea merge categoric în picioare! Cum a ajuns acolo, nu știu! Putea să-l fi văzut cineva, era sărbătoare, oamenii erau pe drum, fratele mai mare era cu bicicleta pe drum și putea să-l vadă, nu? Nu pleca copilul singur, pentru că el când se mai trezea și noi eram pe afară, cu treaba, cum e pe la țară, el nu pleca, plângea după noi! Îl auzeam și veneam repede la el. Dar acum nu s-a auzit nici plâns, nimic! Când a verificat mama, nu mai era! Nu știu… Deocamdată nu cred că a murit așa singurel, că nu avea cum să ajungă în râpă acolo, singurel, sub pod, fără să se lovească, fără să se zgârie, nimic! Eu zic că l-a luat cineva și l-a aruncat acolo, altfel nu pot să-mi explic cum a putut să moară așa”, a precizat tatăl micuțului Nicolas, mort în niște condiții extrem de suspecte. Polițiștii nu au închis dosarul penal de moarte suspectă, fiind efectuate în continuare cercetări pentru stabilirea cauzei tristului eveniment.

Primăria Fruntișeni a sărit în ajutorul greu încercatei familii

Primarul comunei Fruntișeni, Ioan Onel, a precizat că s-a acordat deocamdată un prim ajutor de înmormântare de 1000 de lei, pentru familia lui Nicolas. „Am făcut și o anchetă socială, prin care a reieșit că părinții se îngrijesc de copii, au tot ce le trebuie, nu este cazul să se implice autoritățile sociale. Vom ajuta atât cât este legal posibil, pentru înmormântarea micuțului Nicolas, precum și după înmormântare, dacă va fi nevoie”, a precizat primarul Ioan Onel.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.