spot_img
30.1 C
Vaslui
21-iul.-2024
spot_img

Bâlci de pomină la Huși: „umbreluța” ruptă, ascunsă de ochii inspectorilor ISCIR! După control s-a decis închiderea utilajului

- Advertisement -

PERICOL… Inspectorii ISCIR, cei care au în competență verificarea echipamentelor din parcurile de distracții, au descins în bâlciul de la Huși! Controlul a arătat că, deși unii au spus ieri că apelul la 112, prin care se anunța că un utilaj este defect și pune în pericol clienții, ar fi fals, iată că un sâmbure de adevăr tot a fost, de vreme, pe „șest”, proprietarul acelui utilaj a încercat să înlăture piesa ruptă dintr-o „umbreluță zburătoare”. Unii însă au surprins momentul. Inspectorii ISCIR la rândul lor au venit la Huși să facă verificări și au considerat că echipamentul în cauză nu prezintă siguranță pentru utilizatori, astfel că au dispus închiderea sa pe loc.

Bâlciul de la Huși, totuși, merge mai departe până duminică seara, când s-a anunțat finalul controversatului eveniment. Scandalul, de asemenea, s-ar putea să continue și el, întrucât cunoscătorii susțin că „meciul” acestor plângeri la 112, la Poliție, la ISCIR s-ar da, practic, între doi veri din familia Buzdugan, fiecare devenit proprietar pe câte un asemenea „parc de distracții”, prezent în bâlci. Deveniți concurenți în afaceri, verii Buzdugan își dau în petec și fac scandal, întrucât, se pare, nu mai încap unii de alții. Aceasta nu ar fi deloc o problemă interesantă pentru opinia publică, dacă ar rămâne strict în sânul vestitei familii, însă când la mijloc este lucrul cu publicul, încălcarea unor prevederi ale legii, a unor norme legale și punerea în pericol a celor care plătesc pentru a utiliza acele mașinării de distracții, atunci lucrurile se schimbă radical. Cu mai multe detalii vom reveni în ediția de luni a ziarului Vremea Nouă.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Doar prostul ăla de la Viitorul Vaslui îi primește pe Buzduganul, Aliosa, parcă îi spune, se umflă de banii țiganilor. Parcă ar fi terenul lui măsa! Ori faci sport ori țigănie, javreta? Cei care sunt șefi ascund totul, de ce? Oare nu știu nimic? Vrăjeală, Aliosa eprea subțire, este mânuit de păpușar!

  2. Doar ”inchiderea utilajului” ? Dar o verificare mai complexa s-a facut? Sunt sigur ca nu e singura problema din intregul echipament buzduganesc. Ei, ce sa-i faci, pana crapa cineva, atunci au sa intervina ca la carte daca acum nu sunt in stare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.