23.2 C
Vaslui
05-iul.-2022

Balcon prăbușit cu tot cu persoanele aflate în el, în timpul unei petreceri, în Germania. Sunt 9 răniți

Nouă persoane au fost rănite după ce un balcon s-a prăbușit cu tot cu oamenii aflați în el, în timpul unei petreceri din orașul german Bautzen, din Saxonia.

Petrecerea a fost organizată pentru un adolescent care a împlinut 17 ani, potrivit Bild. Între cele 9 persoane rănite este și un băiețel de doar 4 ani. O parte din răniți sunt în stare gravă.

Potrivit poliției, joi seară, la ora 20:00, o parte din grupul prezent la petrecere s-a mutat pe balconul situat la al treilea etaj dintr-un bloc de apartamente. La un moment dat, podeaua din lemn a cedat, iar balconul s-a prăbușit peste cel de la etajul inferior.

Opt ambulanțe, mai multe mașini de pompieri și de poliție s-au deplasat de urgență la locul incidentului, pentru salvarea răniților.

Persoanele vătămate în urma acestui incident au vârste cuprinse între 4 și 61 de ani.

Un purtător de cuvânt al poliției a spus că balconul a fost adăgat ulterior, după finalizarea construcției blocului. …https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/balcon-prabusit-cu-tot-cu-persoanele-aflate-in-el-in-timpul-unei-petreceri-in-germania-sunt-9-raniti-1655925

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here