spot_img
21.8 C
Vaslui
15-iun.-2024
spot_img

Balega zilei

- Advertisement -

Balega zilei vine de undeva de la țară, acolo unde domnul deputat Popica susține cât poate și cum poate candidații pesediști. Pentru orice vasluian e o mare onoare să dai mâna cu un mare deputat al României. Și dacă, fotograful de campanie mai și imortalizează acest moment unic în viață, o balegă nevinovată nu poate strica măreția momentului!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

15 COMENTARII

 1. Balega = Shaorma cu de toate…a lua SoloMan…s-a rupt sacosa si a căzut pe asfalt…Plopica…astepta să o haleasca dupa ce termina de prostit lumea cu promisiuni deșarte.Nu valorati mai mult ca balega aia….din aia se fac chirpici, sălbatici, sau poate fi folosita ca si îngrășăminte pentru terenuri arabile.

  • Pare mai mult balega anului:)))) a trecut sigur Timofticiuc înainte pe acolo și nu a apucat Onofrei sa-o mănânce. Sunt urme clare, indubitabile. Ce ne făceam dacă trecea primul Tătaru pe acolo? Cum e el cu nasul pe sus sigur calcă pe ea și se răsturna naibii:))))
   Adevarul e ca acum cu tehnologia asta, puteau pune și ei in Photoshop ceva.

 2. Bai cum se coboară ei acum de pe piedestalul lor la nivelul țăranului, asa deodată….țiganul Solomon și ala care e maritat nu însurat.

 3. Cică SoloMan o trecut înainte și înapoi cu pantofii prin balegă să-i poarte noroc. Edi nu o vrut, deși s-o învârtit de vreo câteva ori în jurul ei. Mira are gusturi fine și dacă simte miros nașpa pentru nasul ei fin iubitor de Dolce&Gabana, Burberry , Versace sau Louis Vuitton, nu mai pupă Edutu țoale. Geaba l-o certat nașu, frică de nevastă e mai mare.

 4. Dincolo de balega,… sa te duci la tara imbracat cu haine de mii de euro, cand oamenii aia sunt la limita sărăcii se cheama prostie maxima si tupeu!

 5. Mare deputat…
  „Mare”, în sensul ca deputatul obez are cam 140 kg.
  Acum, fata de existenta balegarului, cu toții am auzit de … condiții prielnice.
  În cazul de fata, vorbim de condiții prielnice pentru dinamica formațiunii PSD. Se dezvolta mai bine în bălegar, sub bâzâit de muște (rosii, nu verzi).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.