5 C
Vaslui
07-dec.-2022

Balerina Beatrice Rancea, managerul Operei Naționale Române din Iași, dată în judecată pentru recuperarea unei sume uriașe de bani!

- Advertisement -
Opera Națională București a chemat-o la bară pe Beatrice Rancea. Reclamanții îi cer managerului instituției similare din Iași daune în valoare de aproape 10.000 de euro. Întreg scandalul a izbucnit după un control al Curții de Conturi. Cei de la ONB susțin că managerul Operei Naționale Române Iași le-ar datora suma respectivă
Proces incendiar, în care este implicat managerul Operei Naționale Române Iași (ONRI)! Reprezentanții Operei Naționale București (ONB) au dat-o în judecată pe Beatrice Rancea. Aceștia le cer magistraților să o oblige pe balerină la plata unor despăgubiri în valoare totală de aproape 10.000 de euro.
Recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Sectorului 1 București au decis să-și decline competența de soluționare a procesului.

„Instanța admite excepția necompetenței materiale. Declină competența de soluționare a cauzei în favoarea Tribunalului București. Fără cale de atac”, au afirmat judecătorii bucureșteni.

Cer despăgubiri de la Beatrice Rancea după un control al Curții de Conturi
Reprezentanții ONB au dat-o în judecată pe Beatrice Rancea în urmă cu câteva luni. Prin cererea înregistrată pe rolul instanței, Opera Națională Română București a solicitat obligarea balerinei Beatrice Rancea la plata sumei de 45.344 de lei, a dobânzii legale începând cu data formulării acțiunii și până la restituirea efectivă a sumei și a cheltuielilor de judecată. … https://www.bzi.ro/balerina-beatrice-rancea-managerul-operei-nationale-romane-din-iasi-data-in-judecata-pentru-recuperarea-unei-sume-uriase-de-bani-exclusiv-4098017?utm_source=website&utm_medium=deschideri
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.