Banca Transilvania, în sprijinul familiilor nevoiașe din Negrești: dublează donațiile făcute în contul Asociației “Dragoste desculță”

SPRIJIN… Banca Transilvania se alătură Asociației “Dragoste desculță” și proiectului „Bonul de masă”, dedicat familiilor nevoiașe din Negrești, care nu au ce pune pe masa de Paște. Toate donațiile făcute, până la sfârșitul lunii aprilie, în contul asociației vor fi dublate de bancă. “Fondurile vor acoperi multe mese îmbelșugate de Paște pentru familiile de care ne ocupăm. Contul asociației, deschis la Banca Transilvania, este RO33BTRLRONCRT0596350601”, au transmis reprezentanții asociației.

Donațiile pot fi făcut și online, pe site-ul bancatransilvania.ro

Un bon de masă costă 250 lei, însă oamenii pot dona atât cât au posibilitatea. “Poate crezi că suma aceasta nu face diferența, însă într-o zonă defavorizată cu multe nevoi, cum e zona Negrești Vaslui, cu siguranță va face diferența în viata unei familii. Aici, cei mai mulți se luptă pentru a avea măcar o masă pe zi. Asociatia „Dragoste desculță” s-a născut exact din dragoste față de oameni și din dorința de a face bine.Ne-am alăturat și noi proiectului „Bonul de masă” pentru că împreună putem face mai mult. Anul acesta, de Paște, vrem să asigurăm o masă caldă cât mai multor familii. Putem face asta, doar împreună cu voi. Noi am donat deja, dar avem nevoie și de ajutorul tău.Un bon de masă are valoarea de 250 de lei și ajunge acolo unde este nevoie de el. Tu poți să donezi atât cât poți. Orice donație ajută.Cum funcționează? Familiile primesc lunar acest bon cu care își pot cumpăra de la un depozit din oraș cele necesare: cartofi, carne, pâine, faină, mai exact alimentele de bază pentru o masă. Și, bineînțeles, ceva dulce pentru cei mici.Ce zici? Ne ajuți să le facem mai frumoase sărbătorile de Paște? Vom dubla toate sumele”, se arată într-o informare a Băncii Transilvania.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ