spot_imgspot_img
2.2 C
Vaslui
21-feb.-2024

Banda de escroci care a comis 1.454 de înșelăciuni. Prejudiciul este uriaș

- Advertisement -

Procurorii DIICOT Bacău au trimis în judecată 24 de persoane pentru înșelăciune și spălare de bani. Escrocii sunt acuzați de 1.454 de înșelăciuni, iar prejudiciul depășește șase milioane de lei.

Procurorii DIICOT Bacău au trimis în judecată 24 de persoane (17 persoane fizice și șapte persoane juridice) pentru constituirea unui grup infracțional organizat, înșelăciune cu consecințe deosebit de grave în formă continuată, înșelăciune în formă continuată, emitere de cecuri cu dată falsă sau căruia îî lipsește un element esențial sau fără disponibil la tras și complicitate la înșelăciune în formă continuată.

De asemenea, acestea urmează să răspundă și pentru spălarea banilor în formă continuată, efectuarea de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia și atribuţia sau însărcinarea pe care o îndeplineşte o persoană, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase. Potrivit DIICOT Bacău, cele 24 de persoane fizice și juridice puse sub acuzare au comis nu mai puțin de 1.454 de înșelăciuni…https://adevarul.ro/stiri-locale/bacau/banda-de-escroci-care-a-comis-1454-de-2202430.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.