spot_imgspot_img
spot_img
-0.6 C
Vaslui
11-dec.-2023

Banda de urgență pe A1, transformată în bandă de viteză, în Sibiu

- Advertisement -

Deși vitală pentru siguranța tuturor celor care circulă pe o autostradă, banda de urgență a autostrăzilor din România este deseori transformată în bandă de viteză. S-a întâmplat zilele trecute pe A1, în județul Sibiu.

Modul în care se circulă pe drumurile / autostrăzile din România dovedește că mulți șoferi fie nu cunosc regulile de circulație, fie nu le acordă suficientă atenție și/sau respect. Cum ar fi circulația pe banda de urgență care, dincolo de tupeu, reprezintă o ilegalitate. Nu puține sunt cazurile în care aceasta este transformată în a treia bandă de circulație de cei care, din diverse motive, se grăbesc.

O nouă filmare postată pe rețelele de socializare demonstrează încă o dată cum banda de urgență devine pentru unii bandă de viteză. S-a întâmplat zilele trecute pe A1, în zona Miercurea Sibiului. După cum se observă și în video atașat, o dubă de culoare albă a fost surprinsă depășind două TIR-uri pe banda de urgență, când nu a mai avut cum să înainteze.

„Astăzi pe autostradă, înainte de ieșirea din Miercurea, s-au întâlnit vreo patru șoferi profesioniști, unul mai grăbit ca celălalt. Respect in trafic? Glumiți! Cât despre câte reguli se încalcă… no comment”, a comentat cel care a postat filmarea…https://adevarul.ro/stiri-locale/sibiu/video-banda-de-urgenta-pe-a1-transformata-in-2205631.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.