spot_img
spot_imgspot_img
16.1 C
Vaslui
25-mai-2024

Bani pentru repararea Cantinei de Ajutor Social de la Huși

- Advertisement -

PROBLEMĂ… Consiliul Local Huși a aprobat alocarea sumei de aproape 124.000 lei, pentru efectuarea de reparații curente la Cantina de Ajutor Social a orașului. Executivul local a susținut că instituția cu atribuții în verificarea activității Cantinei a fost cea care ar fi trasat efectuarea acestor lucrări, întrucât, așa cum se prezintă acum, nu mai corespunde unui spațiu în care se prepară alimente și trebuie menținută igiena și anumite condiții, prevăzute de lege.

„Inspecția Socială a venit în control și a constatat că această cantină nu mai îndeplinește condițiile, nu mai corespunde standardelor. Eu am fost nevoit să îi fac un deviz. Dacă trece de votul dumneavoastră, trecem și o reparăm. Dacă nu, o să renunțăm la Cantina de Ajutor Social, asta este, nicio problemă. Datoria mea este să le supun dezbaterii. Nu s-a făcut nimic la ea, de când e făcută”, a spus primarul Ioan Ciupilan, răspunzând întrebării consilierilor liberali, care au vrut să știe argumentul alocării acestor fonduri în această perioadă. „Din 1993 nu s-au făcut reparații, de când a fost făcută”, a precizat directorul Direcției de Asistență Socială Huși, prezent în sală. „Și eu am expus problema. Dar eu nu sunt în campanie electorală, ci sunt primarul în funcție, care trebuie să rezolve problemele cetățenilor”, și-a continuat ideea primarul. „Dar v-am văzut în campanie prin oraș“, i-a replicat consilierul Radu Bobârnat. „Eu am spus altceva, că nu sunt în campanie electorală în sală”, a răspuns primarul Ciupilan. „Eu doar am vrut să vorbim despre o prioritizare a cheltuielilor, n-am spus că nu e necesară repararea Cantinei de Ajutor”, a susținut consilierul av. Radu Bobârnat. La un moment dat, erau în jur de 100 de persoane nevoiașe care depindeau de alimentele oferite de Cantina de Ajutor Social a municipiului Huși.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Nu s a mai pensionat madam?Ea se mai si lauda auzi din 93 nu s a renovat deloc ,de parca n ar fi fost in functie. Asa i cu bugetrarii,randament ioc salar baban

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.