spot_imgspot_img
11.2 C
Vaslui
25-feb.-2024

Bani pentru retelele de gaze naturale din Negresti si sapte comune vasluiene

- Advertisement -

BANI… Veste bunã pentru negresteni. Reteaua de distributie a gazelor naturale va fi extinsã în orasul Negresti si în localitãtile Cãzãnesti, Cioatele, Glodeni, Poiana si Valea Mare. Primarul orasului Negresti a anuntat cã proiectul a fost aprobat de Ministerul Dezvoltãrii, Lucrãrilor Publice si Administratiei si Ministerul Energiei. Alãturi de Negresti, alte sapte comune mai au proiecte aprobate. Este vorba despre Albesti, Bãlteni, Banca, Duda Epureni, Ivesti, Oltenesti si Zorleni.

Extinderea retelei de gaz în Negresti va fi finantatã prin Programul National de Investitii Anghel Saligny, valoarea totalã a investitiei ridicându-se la 19,4 milioane de lei. „Cele rele sã se spele, cele bune sã se-adune! Sã începem anul 2024 cu o veste excelentã! A fost semnat Ordinul comun al Ministerului Dezvoltãrii, Lucrãrilor Publice si Administratiei si al Ministerului Energiei prin care a fost aprobatã lista obiectivelor de investitii pentru extinderea retelelor de gaze naturale. Proiectul finantat prin Programului National de Investitii Anghel Saligny „Extindere retea inteligentã de distributie gaze naturale în Orasul Negresti si localitãtile Cãzãnesti, Cioatele, Glodeni, Poiana si Valea Mare”, a fost aprobat si acceptat la finantare cu suma de 19.480.000 lei. Vom extinde reteaua de gaze naturale în tot orasul Negresti si în satele apartinãtoare în care nu existã. Alocatiile de la bugetul de stat se vor acorda treptat pe o perioada de 4 ani. Multumesc mult celor doi ministri PNL care au semnat acest Ordin si domnului deputat Nelu Tãtaru, presedintele PNL Vaslui, pentru sprijinul consistent si constant acordat orasului Negresti! Vã doresc sã fiti sãnãtosi si sã ne bucurãm împreunã de fiecare reusitã!”

Bani pentru înfiintarea si dezvoltarea retelei de distributie a gazului în sapte comune vasluiene

În comuna Albesti vor ajunge 8,3 miliioane de lei pentru înfiintarea retelei de distributie gaze naturale în satele Albesti, Corni Albesti si Crasna. Aceeasi sumã va ajunge si în Bãlteni pentru înfiintarea unui sistem inteligent de distributie a gazelor în satele Bãteni si Bãlteni Deal, dar si comunelor Ivesti si Oltenesti. Comunei Banca i-au fost alocate 19,4 milioane de lei pentru extinderea retelei de alimentare s distributie gaze în comunã.12 milioane de lei vor ajunge în Duda Epureni pentru înfiintarea unui sistem inteligent de distributie a gazelor în satele Epureni, Duda si Valea Grecului. În Zorleni vor ajunge 7,8 milioane de lei pentru dezvoltarea sistemului de distributie gaze naturale în satul Popeni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.