Bărbat ajuns la spital cu un borcan în anus, în Botoşani: Eu sunt ăla de anul trecut, cu paharul

Un bărbat de 52 de ani dintr-o comună din Botoşani a ajuns la spital cu Ambulanţa, acuzând o sângerare la nivelul anusului, provocată de un borcan.

„Este vorba de un pacient cu un corp străin anal şi rectal. Un borcan de sticlă”, a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD, potrivit monitorulbt.ro.

Totul s-a întâmplat luni. În urmă cu exact un an, acelaşi bărbat a ajuns la spital tot cu sângerări şi le-a spus medicilor că motivul era cu un pahar de sticlă.

„S-a încercat scoaterea obiectului pe aceeaşi cale, însă a fost imposibil, existând pericolul de a se sparge în interior. Fiind vorba de o zonă puternic vascularizată, era pericolul unei hemoragii masive şi deces. Borcanul, la fel ca şi paharul de anul trecut, era blocat în zona rectului, astfel că s-a intrat chirurgical şi a fost scos prin abdomen”, a precizat un medic chirurg de la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati”. …https://www.bzi.ro/barbat-ajuns-la-spital-cu-un-borcan-in-anus-in-botosani-eu-sunt-ala-de-anul-trecut-cu-paharul-3954607?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index