Bărbat arestat pentru agresiuni sexuale asupra a două fete de 13 ani, din care una este fiica sa

Un bărbat din comuna Straja a fost arestat preventiv sub acuzații înfiorătoare, legate de agresiuni sexuale comise asupra a două minore în vârstă de 13 ani, din care una este chiar fiica sa. Din datele adunate de polițiști și de procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți rezultă că bărbatul a exercitat în jur de 70 de acte sexuale față de fiica sa.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, este căsătorit și a revenit la Straja, din Italia, unde a lucrat ani de zile, spre finale anului trecut.

Conform anchetei procurorilor, în luna decembrie a anului trecut, cu ocazia zilei de aniversare a copiilor săi, bărbatul ar fi exercitat acte de natură sexuală asupra unei fete de 13 ani, invitată la petrecere. În aceeași zi, 1 decembrie 2019, minora ar fi fost amenințată cu moartea dacă va povesti ceva părinților săi. Amenințările au avut efectul scontat, în sensul că minora a povestit după multă vreme prin ce a trecut. Așa se explică și de ce în acest caz s-a acționat acum, la luni bune de la comiterea presupuselor fapte.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2020-08-29/Barbat-arestat-pentru-agresiuni-sexuale-asupra-a-doua-fete-de-13-ani-din-care-una-este-fiica-sa#ixzz6WUhjdJ5W
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ