spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
21-mai-2024

UPDATE: Bărbat carbonizat într-un incendiu de locuință, produs la Ibănești (VIDEO)

- Advertisement -

UPDATE: Cauza care a generat incendiul de la Ibănești a fost reprezentată de scânteile sărite din soba folosită la încălzirea locuinței, au precizat reprezentanții ISU Vaslui. Bărbatul de 89 de ani a fost găsit căzut în holul locuinței, unde a ajuns, probabil, în încercarea de a se salva din calea flăcărilor.

„La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată și exista posibilitatea ca o victimă să fi fost surprinsă în incendiu. După efectuarea recunoașterii și pătrunderea în locuință, în holul casei, pompierii au descoperit trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 89 ani. Incendiul a fost lichidat în aproximativ 30 de minute, imobilul fiind degradat în totalitate. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul căzut sau scânteile sărite dintr-o sobă cu acumulare de căldură”, au transmis reprezentanții ISU Vaslui.

STIRE INITIALA: TRAGIC… Astăzi, prin apel la 112, s-a sesizat producerea unui incendiu la o gospodărie din localitatea Ibănești. Pompierii din cadrul ISU Vaslui și un echipaj de salvatori ai Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ), substația Bârlad, s-au deplasat cât au putut de repede la locul indicat. S-a acționat pentru stingerea focului care cuprinsese casa, iar, când s-a putut pătrunde în interior, s-a găsit cadavrul carbonizat al unui bătrân în vârstă de 89 de ani. Omul, prins în interior de flăcările puternice, nu a mai avut nicio șansă să salveze. „Medicul de pe ambulanța SAJ C2 Bârlad a declarat decesul”, au precizat reprezentanții SAJ Vaslui. Urmează ca pompierii să facă verificări, pentru a stabili concret cauza producerii incendiului, soldat cu moartea unei persoane și cu pagube materiale.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.