spot_img
19.5 C
Vaslui
22-iun.-2024
spot_img

Bãrbat condamnat la închisoare, bãgat în penitenciar la trei ani dupã comiterea faptei!

- Advertisement -

DEPISTAT… Un bãrbat de 61 de ani, care în octombrie 2017 a comis o infractiune în urma unui scandal la birtul din satul Ghermãnesti, a ajuns pe 26 august în penitenciar. În cadrul activitãtilor operative desfãsurate, politistii din cadrul Sectiei 7 Politie Ruralã Banca au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea. Victima atacului pentru care bãrbatul a luat doi ani de închisoare cu executare a fost un „bun samaritean” care a vrut sã-l despartã pe agresor de fiul cu care se bãtea, dar a ajuns la un pas de moarte fiind înjunghiat!

Din ciclul „Nicio faptã bunã nu rãmâne nepedepsitã”, iatã cazul unui bãrbat de 61 de ani, care a fost condamnat la închisoare cu executare pentru doi ani, din cauza bãuturii în exces! Într-o searã din luna octombrie 2017, acesta fiind cu fiul sãu la o bãutã la birtul din satul Ghermãnesti, comuna Banca, dintr-un pahar la altul, au ajuns la bãtaie! Tatãl si fiul au început sã se altoiascã, bãrbatul mai în vârstã a scos un cutit si atunci, un alt bãrbat din crâsmã a încercat sã intervinã în conflictul tatã-fiu, bãgându-se între ei sã aplaneze scandalul. S-a ales în schimb cu o plagã înjunghiatã, care l-a trimis direct în spital. Timp de aproape patru ani a durat procesul, cu zeci de amânãri plus pandemia, astfel cã abia pe 25 august, în urma rãmânerii definitive a sentintei date de judecãtorii bârlãdeni, a fost pusã în aplicare.

„Pe 26 august a.c., politistii din cadrul Sectiei 7 Politie Ruralã Banca au cãutat si depistat, în localitatea Ghermãnesti, comuna Banca, judetul Vaslui, un bãrbat în vârstã de 61 de ani, din aceeasi localitate. Pe numele acesteia, în data de 25 august a.c., Judecãtoria Bârlad a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadã de doi ani, pentru sãvârsirea infractiunii de <<lovire sau alte violente>>. Infractiunea a fost sãvârsitã în localitatea Ghermãnesti, comuna Banca, în anul 2017. Persoana sus-mentionatã a fost preluatã de politistii Serviciului de Investigatii Criminale, din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, si condusã la Penitenciarul Vaslui, în vederea executãrii pedepsei dispuse de cãtre instanta judecãtoreascã.”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.