Bãrbat din Bãcani mort în Anglia, familia cere ajutor pentru repatriere!

APEL DISPERAT…Un bãrbat de 44 de ani, din comuna Bãcani, judetul Vaslui, plecat la muncã în Anglia, a murit în urmã cu câteva zile, dupã un stop cardiac. Acesta nu a mai putut fi salvat de medicii englezi, iar acum este la morga spitalului din Marea Britanie. A lãsat în urmã douã fete mici si o sotie îndureratã. Familia sa face apel disperat cãtre toti cei cu suflet mare, pentru a ajuta sã se strângã suma necesarã, astfel încât bãrbatul sã fie adus acasã si înmormântat în localitatea natalã. Primarul comunei Bãcani, Vasile Stoica, s-a alãturat familiei si a fãcut si el o postare, prin care face apel cãtre oamenii cu suflet mare. Acesta a postat punctele unde a amplasat cutii, mai exact la magazinele din comunã, unde cei care doresc sã ajute cu cât pot familia îndureratã, sã-l aducã pe Sergiu Bîgu acasã pentru a fi înmormântat în pãmântul natal.

„Bunã ziua tuturor. El este Sergiu Bîgu. A venit cu sotia lui anul trecut pentru a lucra pentru o perioadã scurtã de timp în Anglia pentru a-si plãti creditele fãcute în România pentru renovarea casei. Sãptãmâna trecutã, bucurosi, se pregãteau pentru plecarea definitivã în România. În timp ce asteptau autocarul pentru a-i duce la aeroport, Sergiu a suferit un stop cardiac si a fost dus de urgentã la un spital din Manchester pentru cã în zona aia locuiau. Pentru faptul cã nu a fost nimeni sã-i facã CPR – ul (resuscitarea) pânã a venit ambulanta, creierul lui a fost privat de oxigen prea mult timp si din pãcate pentru el nu a mai fost nici o sansã. Azi (4 februarie – n.r.) el a plecat la Domnul, în schimb au rãmas în urmã sotia si cei doi copii din România. Apelãm la inimile voastre de români si prieteni apropiati fiecãruia, pentru a pune mâna de la mâna pentru a strânge bãnutii necesari repatrierii. I se poate întâmpla oricui, oriunde. Sunt oameni pe care îi cunosc personal. O familie extraordinarã, acum trebuia sã fie acasã alãturi de copilasii lui, dar nu a mai avut sansa asta. Va rog din suflet, toti cei care vedeti aceastã postare, nu treceti nepãsãtori. Sã ajutãm aceastã familie îndureratã cu cât putem. Multumim si Domnul sã vã binecuvânteze.”, a fost postat pe o paginã de socializare de cãtre cei apropiati.

Apel al primarului din comuna Bãcani!

„Dragi cetãteni! Un consãtean de-al nostru, Bâgu Sergiu, care a plecat în Anglia la lucru, pentru a putea sã asigure copiilor lui o viatã linistitã, s-a stins din viatã acum douã zile la o vârstã foarte fragedã.
Sotia sa doreste din suflet ca trupul neînsufletit al sotului ei sã fie adus acasã în satul natal Drujesti, pentru a fi mai aproape de cei doi copii.
Dragi cetãteni! Acest lucru este foarte, foarte greu, datoritã costurilor ridicate pentru al aduce în tarã (peste 12.000€). Eu, Stoica Vasile, primarul comunei Bãcani, judetul Vaslui, fac un apel umanitar cãtre toti cetãtenii care au posibilitatea financiarã si care doresc sã ajute aceastã familie, sã dãm cu totii încã o datã dovadã de solidaritate cetãteneascã si sã contribuim fiecare cu cât putem pentru a ajuta aceastã familie greu încercatã. Cred în cetãtenii din comuna Bãcani cã sunt solidari cu aceastã familie. Totii cei din comunã care doresc sã ajute aceastã familie, o pot face la sediul primãriei Bãcani, iar suma donatã va fi trimisã în contul familiei. Mai puteti dona prin Western Union – Bâgu Andreea, Manchastern, Marea Britanie Vã multumesc anticipat! Doamne ajutã!”, este apelul lansat de edilul din Bãcani.

PUTETI DONA SI AICI:

https://www.facebook.com/donate/1110819039249381/1392029927643716
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ