23.4 C
Vaslui
06-iul.-2022

UPDATE: Bărbatul care s-a spânzurat a transmis totul live! Nimeni n-a reacționat la timp ca să-l salveze!

UPDATE: Ies la iveală noi detalii, în cazul sinuciderii bărbatului în vârstă de 46 de ani din Bârlad. Acesta, înainte de a-și pune capăt zilelor, a pornit o transmisie live pe Facebook, iar imaginile absolut șocante, au putut fi văzute de mai multe persoane. Unii, care susțin că, totuși, credeau că bărbatul nu își va duce gestul până la final, au preluat acele imagini îngrozitoare. Filmulețul ne-a fost furnizat, îl deținem, dar este imposibil de publicat, întrucât are un impact emoțional de-a dreptul traumatizant. Dumnezeu să-l ierte!

ȘTIRE INIȚIALĂ: Bărbat din Bârlad găsit spânzurat în apartament!

SINUCIDERE… Descoperire macabră azi noapte, la orele 2.00, într-un apartament din strada G-ral Naumescu din municipiul Bârlad! Un bărbat de 46 de ani, a fost găsit decedat prin spânzurare în locuința sa. Sesizarea a fost făcută la poliție de către o rudă a bărbatului, dar polițiștii și medicii au ajuns prea târziu, bărbatul fiind declarat decedat.

Se pare că bărbatul s-a despărțit de curând de soția sa, cu are un copil, de 3 ani, dar care este bolnav grav, având probleme cardiace. Soția l-a părăsit, plecând fără știrea lui în Italia, lăsându-i ambii copii în grijă (cel de 3 ani și încă un copil din prima ei căsătorie). Copleșit de situație și de si de datorii, barbatul a clacat și i-a pus capăt zilelor.

„Poliția face cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut decesul. S-a deschis un dosar pentru cercetare penală privind infracțiunea de ucidere din culpă. Urmează efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor care au dus la deces”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvnt al IPJ Vaslui.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here