Bărbat găsit mort într-o baltă de sânge: suspectul, cercetat în libertate!

LOVITURĂ… Nea Tonel a fost lovit cu pumnul, a căzut cu capul de niște trepte și a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, iar ulterior a fost găsit fără suflare

Moarte suspectă la Voinești!

MISTER… Un bărbat de 64 de ani, Ion Gherghe, din satul Avrămești, comuna Voinești, a fost găsit pe drumul din apropierea casei sale, decedat, plin de sânge și prezentând lovituri multiple la cap. La fața locului a fost procurorul criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, care a efectuat cercetări privind decesul bărbatului. Există suspiciunea că un consătean, de aproape 40 de ani, zis Marinică al lui Cepraga, ar fi suspect de uciderea acestuia, însă necropsia n-a elucidat deocamdată cauza decesului. Se fac analizele histopatologice care ar putea să dea un răspuns clar dacă este vorba despre crimă sau lovituri cauzatoare de moarte.

Din spusele martorilor, Ion Gherghe sau nea Tonel cum îi spuneau localnicii, ar fi avut un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, la un bar din satul Avrămești, iar un alt bărbat, consătean, de aproape 40 de ani, zis Marinică a lui Cepraga, l-ar fi lovit cu pumnul, nea Tonel căzând cu capul de niște trepte. Bărbatul lovit s-a ridicat cu greu de jos, plin de sânge, iar martorii spun că nu a vrut să fie chemată ambulanța, fiind dus spre casă de un cunoscut. Totuși, spre dimineață la 112 a fost anunțat faptul că bărbatul este căzut în mijlocul drumului, aproape de casă, plin de sânge la cap. Cadrele medicale de pe Ambulanța chemată la fața locului au constatat decesul, fiind anunțată poliția, moartea lui Ion Gherghe fiind considerată suspectă.

“Bărbatul prezenta multiple lovituri la cap, era plin de sânge și s-a constatat decesul. Apelul a fost făcut la 112 în jurul orelor 6.47, fiind anunțată moartea bărbatului, de 64 de ani, dar a fost totuși trimis un echipaj cu o ambulanță tip B2. Poliția era deja acolo și au preluat cercetările”, a spus medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui. Criminaliștii vasluieni au ridicat de la barul unde a avut loc agresiunea probele video de pe camerele de supraveghere, în prezent fiind făcute cercetări de către criminaliștii de la Serviciul de Investigații Criminale sub coordonarea unui procuror criminalist.

Procurorul de caz încă nu a elucidat misterul morții lui nea Tonel

“Un bărbat, în vârstă de 64 de ani, a fost găsit decedat, pe un drum public, din satul Avrămești, comuna Voinești. La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare din cadrul I.P.J. Vaslui pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul persoanei. Totodată, întrucât există suspiciunea comiterii unei infracțiuni contra vieții, a fost informat și procurorul de serviciu din cadrul Parchetul de pe lângă Triunalul Vaslui.”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Necropsia făcută de medicul legist nu este concludentă pentru ca procurorul de caz să se pronunțe dacă este vorba despre omor, lovitură cauzatoare de moarte sau altă cauză a decesului. “Neavând încă probe concludente, se așteaptă rezultatul examenului histopatologic, iar până la venirea lor suspectul, care a fost reținut 24 de ore, va fi cercetat în libertate”, a precizat procuroul criminalist Alice Ruja, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ