spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
25-mai-2024

Bărbat în comă după un grav accident de muncă, patronul a încercat mușamalizarea cazului!

- Advertisement -

MISTER… Un bărbat de 54 de ani se zbate între viață și moarte, după ce a suferit răni grave, în cădere. Inițial, apelantul a precizat că bărbatul a căzut pe scări, în vila sa. În realitate însă, persoana rănită grav era de fapt un muncitor al unei companii din Vaslui, care lucra la construirea unui Centru Comunitar Integrat din comuna Dodești. În mod inexplicabil, deși bărbatul respectiv se afla în timpul orelor de serviciu, iar în urma rănilor suferite a ajuns la Iași în comă de gradul 3, inspectorii ITM Vaslui habar nu aveau de cele întâmplate!

Nici măcar polițiștii nu au fost chemați la fața locului, deși martorii oculari au povestit că muncitorul avea răni foarte grave: traumatism cranio cerebral acut (avea trei plăgi craniene grave, o ureche desprinsă, îi curgea sânge masiv). Informația primită pe canalul de comunicare cu mass media a fost că bărbatul de 54 de ani a căzut de pe scările vilei sale din Dodești, diagnosticul fiind „traumatism cranio cerebral acut, hematom subdural, comă gradul 3, fiind intubat ototraheal”. Urma ca victima să fie trimisă la Iași, la Clinica de Neurochirurgie Iași, după ce a fost investigat la Spitalul Județean Vaslui, cu elicopterul, ceea ce s-a și întâmplat.

Toată această situație este însoțită de un mister inexplicabil întrucât oamenii din comună se feresc a spune cine răspunde de acest Centru Comunitar Integrat aflat în construcție, deși pe internet se arată că aparține de Primăria Dodești. Cel mai probabil, compania care construiește acolo, o firmă absolut necunoscută din Vaslui, nu a anunțat niciun accident de muncă! Bărbatul care se zbate între viață și moarte la Iași acum, este angajatul acestei companii, este din Vaslui și locuiește în Vaslui. Martorii spun că la Dodești compania respectivă a angajat constructori oameni din sat, dar a adus și o echipă de electricieni, specialiști din Vaslui, printre care se numără și Costică R., victima de 54 de ani. Accidentul căruia i-a căzut victimă acesta este unul care nu se poate explica! Omul a căzut pe scări, între etajul 1 și parter, nu era o înălțime prea mare… nimeni nu înțelege ce s-a întâmplat. Singura certitudine este aceea că victima era la muncă!

Tentativă de mușamalizare ?

Grav este și faptul că nu au fost anunțate autoritățile: nici poliția, nici ITM-ul. Că este mai mult decât clar că bietul Costică R. din Vaslui, un simplu electrician, nu avea cum să aibă o vilă în Dodești, acolo unde asemenea construcții particulare le numeri pe degetele de la o mână! L-am contactat pe Gherghe Chirvase, directorul de la ITM Vaslui, ca să ne dea un punct de vedere referitor la această ciudată situație. Și, surpriză! Directorul ITM Vaslui nu știa de acest accident de muncă! „Vom face mâine dimineață o anchetă în acest caz și vă vom informa despre rezultatul ei în cel mai scurt timp. Cu siguranță vom afla în ce împrejurări s-a produs accidentul”, a spus Gheorghe Chirvase, directorul ITM Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.