19.8 C
Vaslui
28-iun.-2022

Bărbat în vârstă de 75 de ani, din Iaşi, reţinut sub acuzaţia că şi-a violat soacra, o femeie de 83 de ani

Din primele informaţii, se pare că bărbatul ar fi violat-o pe femeia mai în vârstă cu opt ani, profitând de momentele în care soţia sa era plecată în oraş. Bătrânul va fi propus pentru arest preventiv.

Un bărbat în vârstă de 75 de ani este cercetat de către poliţiştii ieşeni, fiind acuzat de viol, după ce a rămas singur în casă cu soacra sa, în vârstă de 83 de ani. Fapta s-ar fi petrecut în timp ce nevasta bărbatului era plecată în oraş.    „Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 17 spre 18 noiembrie un bărbat de 75 de ani ar fi violat o femeie de 83 de ani, care s-ar fi aflat în grija sa.  Bărbatul a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, la data de 18 noiembrie, acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi.    Vineri, 19 noiembrie, bărbatul bănuit de comiterea faptei va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, iar cercetările continuă.

Citeste mai mult: /adevarul.ro/locale/iasi/barbat-varsta-75-ani-iasi-retinut-acuzatia-si-a-violat-soacra-femeie-83-ani-1_619773715163ec4271b7316b/index.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here