Bărbat rănit grav într-un accident. S-a răsturnat bena cu îngrășământ peste el!

GRAV… Un bărbat de 45 de ani, șofer pe un camion încărcat cu îngrășământ, a fost grav accidentat în această dimineață! Acesta muncea la o fermă de lângă localitatea Ivești și descărca îngrășământ natural (baligă) pe o tarla, când bena camionului s-a răsturnat peste el. Șoferul era afară din mașină și ajuta la descărcare. Bena l-a prins sub ea și aproape că l-a strivit. La fața locului s-au deplasat pompierii bârădeni, pentru descarcerare și un echipaj medical cu o ambulanță tip C2, cu medic. Pacientul este stabil, conștent, cu multiple traumatisme și se așteaptă elicopterul pentru a fi transferat la Iași.

„Detașamentul de pompieri Bârlad intervine cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare și echipaje specializate, la un accident rutier produs în apropiere de localitatea Ivești, comuna Ivesti. Din primele informații, pompierii intervin la un accident rutier în care un camion este răsturnat, iar o persoană este încarcerată. La intervenție este deplasată și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. Acțiunea este în dinamică. Detașamentul de pompieri Bârlad intervine cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare și echipaje specializate, la un accident rutier produs în apropiere de localitatea Ivești, comuna Ivesti. Din primele informații, pompierii intervin la un accident rutier în care un camion este răsturnat, iar o persoană este încarcerată. La intervenție este deplasată și o ambulanță tip C 2 aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. Acțiunea este în dinamică.”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Victima dusă la spitalul din Bârlad. A fost solicitat elicoperul SMURD

Șoferul a fost scos de pompieri de sub benă, este conștient dar are politraumatisme prin strivire. „ Bărbatul de 45 de ani, este diagnosticat cu politraumatisme prin strivie, fractură de femur, fractură membru superior, traumatism toracic. Este acum în ambulanță și medicul analizează posibilitatea să cheme elicopetrul SMURD pentru a fi transportată v ictima la Iași, la o clincă specializată. Deocamdată victima este conștientă”, a precizat medicul Dan Ungureanu, purtător de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui. A fost solicitat elicoperul SMURD, care nu este încă disponiobil, așa că victima a fost transportată la Spitalul municipal de Urgență din Bârad, d eund eva fi preluată când va putea sosi elicopterul. Vom reveni cu amănunte.
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ