spot_imgspot_img
11.9 C
Vaslui
13-apr.-2024

Bărbat venit din Camerun şi diagnosticat cu malarie, internat la Iaşi

- Advertisement -

Pacientul diagnosticat cu malarie și internat într-un spital din Iași are dureri intense de cap, febră şi dureri musculare. Medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași spun că, netratată la timp, această boală poate duce la complicaţii severe.

Un român întors din Camerun a fost diagnosticat cu malarie. La momentul publicării acestui articol, pacientul este internat la Spitalul Cinic de Boli Infecţioase „Sf. Parascheva” din Iaşi, cu dureri intense de cap, febră şi dureri musculare. Medicii atrag atenţia că, netratată la timp, această boală poate duce la complicaţii severe.

 „Bărbatul a prezentat simptome asemănătoare unei viroze respiratorii şi s-a adresat medicului de familie, care i-a prescris tratament simptomatic. Pentru că starea de sănătate nu i s-a îmbunătăţit după acest tratament, bărbatul s-a prezentat la Spitalul Municipal Paşcani, unde, de asemenea, a fost supus unei scheme de tratament pe care l-a urmat în regim de spitalizare”, a declarat medicul Florin Roșu, manager al Spitalului de Boli Infecțioase din Iași. ..https://adevarul.ro/stiri-locale/iasi/pacient-venit-din-camerun-si-diagnosticat-cu-2199250.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.