11.2 C
Vaslui
21-mart.-2023

Bărbatul care a dat foc mașinii în care și-a încuiat iubita, reținut. Agresorul este cântăreț de manele

- Advertisement -

Un cântăreț de manele și-a închis iubita în portbagaj, a dat foc mașinii și apoi a abandonat-o pe un teren viran. Acesta a fost prins și reținut pentru 24 de ore.

Femeia se afla închisă în portbagajul mașinii la volanul căreia se afla cântărețul de manele. Aceasta a reușit să sune la 112 și să transmită localizarea. Polițiștii au reușit să ajungă la timp și să o salveze. Autoturismul a fost oprit de agresor pe un loc viran, după care acesta i-a dat foc. Norocul femeii a fost că polițiștii au reușit să ajungă în doar zece minute și să o scoată la timp din mașina, care începuse să ardă.

Bărbatul a fost identificat și capturat de polițiști, după care a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca marți, 7 februarie să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În primul apel, operatorul STS a auzit pe fundal o situație conflictuală și a alertat imediat poliția. Operatorul STS i-a transmis un SMS cu un link pe care să-l acceseze pentru a putea transmite către sistemul 112 coordonatele geografice ale telefonului de pe care a sunat. Deoarece mașina în care era sechestrată se afla în mișcare, coordonatele geografice au fost transmise în timp real, iar operatorul STS s-a asigurat că aceste date sunt recepționate și de dispeceratul poliției”, a spus Cătălin Chirică, purtător de cuvânt al STS…https://adevarul.ro/stiri-locale/bucuresti/barbatul-care-a-dat-foc-masinii-in-care-si-a-2240219.html

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.