0.1 C
Vaslui
01-dec.-2022

Bărbatul din Stănilești, care a bătut doi polițiști, de supărare că l-au prins încălcând regulile sanitare, a scăpat de măsurile preventive!

- Advertisement -

PROCES… Primul român care a ajuns după gratii, pentru că a sfidat regulile sanitare, în cea mai grea perioadă a pandemiei, luând la bătaie doi polițiști, a scăpat ieri de măsurile preventive. Este vorba despre bărbatul din Stănilești, în vârstă de 40 de ani, arestat în iunie 2020 și apoi eliberat, dar cu măsuri preventive mai blânde. Procesul merge mai departe, iar cei doi polițiști pe care i-a agresat sunt părți vătămate. Situația însă se complică. De pildă, în dosar au apărut niște martori mincinoși, care trebuie să dea socoteală dacă au făcut mărturie falsă, în favoarea bărbatului acuzat.  

Instanța Judecătoriei Huși a hotărât ieri ca bărbatului din Stănilești să îi fie admisă cererea de revocare a măsurii controlului judiciar. Omul este trimis în judecată pentru comiterea a două fapte de ultraj. Este vorba despre polițiștii care l-au oprit pe bărbat într-o noapte, pe raza comunei Stănilești, iar acesta nu doar că a refuzat să justifice nerespectarea restricțiilor impuse de criza sanitară, ci i-a împins pe cei doi, l-a lovit pe unul dintre ei și apoi a fugit. Ambii oameni ai legii sunt părți vătămate în dosarul care a ajuns pe masa judecătorilor din luna iunie a anului trecut, dar care merge greoi. Un motiv ar fi, spun gurile rele, că în proces s-ar fi amestecat și niște martori mincinoși, care însă au fost repede descoperiți, alegându-se cu dosare penale, pentru mărturie mincinoasă.

Vecinii îl apără: “Atunci, în seara aceea, el s-a speriat de polițiști și a vrut să fugă”

În sat, oamenii cred că bărbatul de 40 de ani trece prin mult cazne, doar pentru că… s-a speriat. “El nu e băiat rău, a mai muncit pe unde a putut, a fost căsătorit, nu mai este. Atunci, în seara aceea, el s-a speriat de polițiști și a vrut să fugă. Ne-a povestit nouă, că s-a gândit atunci că dacă reușește să fugă, scapă de amendă. Acum ce a fost acolo, noi nu știm, doar ei. Nu trebuia să ridice mâna la polițiști. A stat și la închisoare câteva luni pentru asta. Și totul e că nu a respectat regulile acestea, cu starea de urgență. Și se dăduse atunci ordin să nu iasă lumea pe stradă după ora 9 seara, cam așa. Și el era pe drum și nu a vrut să dea explicații. Păcat, că pentru asta, e cam un an de când trage ponoasele”, spun vecinii bărbatului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.