spot_img
25.5 C
Vaslui
18-iul.-2024
spot_img

Bârlad – Mereni: Granita este iluzie, prietenia este o realitate magicã!

- Advertisement -

PRIMA ZI DE SCOALÃ… O delegatie de elevi si profesori de la Scoala Gimnazialã „Vasile Pârvan”, a participat la deschiderea noului an scolar 2023 – 2024, la Scoala Mereni, raionul Anenii Noi, din Republica Moldova. Si anul acesta, elevii bârlãdeni au fost alãturi de prietenii lor de peste Prut, în prima zi de scoalã. Parteneriatul dintre cele douã scoli a început în anul 2018, iar activitatea face parte din proiectul international „Puterea prieteniei”. La festivitatea de început de an scolar au mai participat: o delegatie din partea Liceului Pedagogic „Ioan Popescu” din Bârlad, o alta din partea Scolii Gimnaziale „Alexandru Vlahutã” din Iasi, precum si reprezentanti ai Guvernului României si ai Ministerului Afacerilor Externe.

Elevi si profesori ai Scolii Gimnaziale „Vasile Pârvan” din Bârlad au participat la festivitãtile desfãsurate cu ocazia începerii noului an scolar 2023 – 2024, la Scoala Mereni, din raionul Anenii Noi, Republica Moldova.

Puterea Prieteniei: alãturi de prietenii dragi de peste Prut, la început de drum!

„Activitatea face parte din proiectul international „Puterea prieteniei”, proiect avizat de Inspectoraul Scolar Judetean Vaslui si derulat de Scoala Gimnazialã „Vasile Pârvan” din Bârlad, în colaborare cu Scoala Mereni, din Republica Moldova. A început acum sase ani si a implicat sute de elevi si profesori de pe ambele maluri ale Prutului. La invitatia doamnei director Rodica Vlas, am participat împreunã cu o delegatie formatã din 52 de profesori si elevi la deschiderea anului scolar 2023 – 2024, la partenerii nostri din Republica Moldova. Alãturi de reprezentantii Guvernului României si MAE am oferit cadouri, zâmbete si multã bucurie în sufletele elevilor din Mereni.” – a declarat directorul Scolii „Vasile Pârvan”, profesorul Daniel Stefãnicã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.