Bârlădean cu două mandate europene de arestare, prins și dus la Iași pentru extrădare!

Gravu Bogdan Stefan (sursa foto: Facebook)

GHINION… Un bărlădean de 38 de ani, Bogdan Ștefan Gravu, urmărit internațional, care figura cu două mandate europene de arestare, a ajuns ieri la IPJ Vaslui, fiind depistat de polițiștii bârlădeni. Bărbatul, care își făcea veacul prin Italia, fiind un cunoscut al penitenciarelor din această țară, are de executat câțiva ani de închisoare pentru falsuri și pentru extragerea de bani din bancomate cu carduri clonate. A fost audiat în sistem online de procurorul de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași (PCA), reținut pentru 24 de ore, iar pe 20 februarie va ajunge în fața instanței de la Curtea de Apel Iași, pentru emiterea unui mandat de arestare preventivă, pentru 15 zile, timp în care vor sosi documentele pentru extrădare.

În cursul zilei de 19 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au depistat pe strada Republicii, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 38 de ani, domiciliat în aceeași localitate. „Pe numele acestuia, autoritățile judiciare italiene au emis două mandate europene de arestare, fiind condamnat la pedepse de 1 an și 8 luni, respectiv 1 an și 4 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de fals. Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași pentru dispunerea măsurilor legale.”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Bârlădeanul este cunoscut de polițiștii italieni ca un cal breaz!

Bărbatul de 38 de ani este Bogdan Ștefan Gravu, din Bârlad, și, conform PCA Iași, acesta a mai fost arestat în Italia în perioada 2009 – 2017. Purtătorul de cuvânt al PCA Iași, procurorul Iulian Ispir, a precizat pentru Vremea Nouă care sunt infracțiunile pentru care a primit mandatele europene de arestare. „Acesta are două mandate de arestare europene emise de instanțele italiene. Primul, cel de un an și opt luni, pentru falsificarea unui permis de conducere românesc precum și a unor documente italiene, iar al doilea pentru extragerea de bani din bancomatele unor bănci din Italia, cu carduri clonate. După ce a fost depistat la Bârlad, a fost adus la IPJ Vaslui în arest și, prin sistem online, a fost audiat de procurorul de la PCA Iași, care l-a reținut pentru 24 de ore, iar mâine (astăzi – n.r.) va fi dus la instanță, pentru emiterea unui mandat de arestare pentru 15 zile, timp în care vor sosi documentele pentru a fi trimis în Italia pentru a executa pedepsele. Bărbatul este cunoscut de autoritățile judiciare din Italia, deoarece în perioada 2009 – 2017 a mai executat câțiva ani de închisoare pentru infracțiuni comise în această țară”, ne-a precizat procurorul ieșean, Iulian Ispir, purtător de cuvânt al PCA Iași.
15 COMENTARII

  1. Fai dar idiota esti ,își făcea veacul…Vito cât rahat manânci fara sa fii informată du-te naibii de frustrată…
    Lasă că vine inapoi si poate iti trage un scuipat in ochii aia … Ba gică tu să-i manânci toată pula rahat expirat ce ești tu

  2. Fa Doamna Cezara Minciunica înainte de a va informa prost spălați-va peruca și corpul ! Ești o frustrata de femeie și asta ai demonstrat-o de n ori ! Alta mai proasta nu exista in redacția aia ..?

  3. “Doamna” pseudoziarista Cezara incercati pe cat puteti sa nu va mai faceti “meseria” de ras si nici pe dvs implicit…analizati speța inainte de a dezinforma prin informare….daca nu sunteti capabila de a scrie articole veridice incercati sa va schimbati job ul…dupa cate se vede nu sunteti facuta pt aceasta meserie…si acum ca sa vorbesc si pe limba dvs:n ai o treaba cu realitatea jurnalist de carton😳

LĂSAȚI UN MESAJ