25.7 C
Vaslui
03-iul.-2022

Bârlădean cu probleme psihice dispărut din spital, căutat de poliție!

APEL.. Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din localitatea Iana, a plecat în mod voluntar de la o unitate medicală din municipiul Bârlad, unde fusese transportat spre a fi internat. Acesta nu a mai revenit, iar rudele au alertat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad.

LEONTE MĂDĂLIN are o înălțime de 1.72 metri, față ovală, greutate de aproximativ 70 de kg., constituție atletică, păr scurt negru. În momentul dispariției, persoana era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni (blugi) de culoare albastră, geacă de culoare neagră și era încălțată cu o pereche de pantofi sport de culoare albastră. Bărbatul căutat suferă de afecțiuni psihice. În prezent, polițiștii desfășoară activități specifice, în vederea depistării persoanei dispărute.

„Dacă ați văzut această persoană sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați 112”, este apelul făcut de polițiștii bârlădeni.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Aaa. Deci daca esti maramuresean, si te interneaza ‘intr-o unitate medicala’ de la noi , deodata esti moldovean, nu ?!? Tu de cand nu ai mai fost internat ?!

    • In momentul cand esti internat la o unitate medicala din alta localitate, iti schimba automat datele din buletin. Ar fi trebuit sa stii lucrul asta. De cand n-ai mai fost la psihiatru?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here