Bârlãdean de 25 de ani, mort într-un groaznic accident în judetul Arges! (FOTO, VIDEO)

TRAGEDIE…Un bârlãdean de 25 de ani din Bârlad si-a pierdut viata într-un tragic accident petrecut pe DN 7, între localitãtile Drãganu si Cotmeana, zona Zamfiresti, judetul Arges. Tânãrul bârlãdean, specialist în constructii de case, se afla în masina unor sibieni, socru si ginere, care voiau sã-si construiascã o casã undeva prin zonã. Soferul masinii cu numere de Anglia, cu volan pe dreapta, a intrat frontal într-un TIR plin cu butelii de oxigen, masina fiind practic dezmembratã, iar toti cei trei pasageri din ea au decedat. Bârlãdeanul, Robert Daniel P., lucra ca specialist în constructii si, în ultimul an, se mutase la Bucuresti.

Robert Daniel P., de 25 de ani din Bârlad a fost luni implicat într-un cumplit accident, petrecut în judetul Arges, între localitãtile Drãganu si Cotmeana pe DN 7. Plecat în zonã împreunã cu doi bãrbati, socru si ginere, din judetul Sibiu, unde acestia doreau sã ridice o casã, ginerele locuind în Londra, Robert Daniel P. a fost zdrobit într-un accident, în care si-au pierdut viata si cei doi clienti ai lui. Din pãcate, bârlãdeanul era cãsãtorit abia de un an, avea si un copil, care acum a rãmas doar în grija mamei. Bãrbatul care conducea autoturismul înmatriculat în Anglia, cu volan pe dreapta, avea 29 de ani, avea alãturi pe socrul sãu si pe bancheta din spate pe tânãrul din Bârlad. S-a ciocnit frontal cu un TIR cu remorcã, care avea 100 de butelii de oxigen, din care 50 erau încãrcate.

„Din verificãrile preliminare efectuate de politistii din cadrul Serviciului Rutier Arges, s-a stabilit cã un bãrbat de 29 de ani, din Miercurea Sibiului, judetul Sibiu, care conducea un autoturism pe DN7, pe raza localitãtii Drãganu, din directia Pitesti cãtre Rm. Vâlcea, a intrat în coliziune, în împrejurãri ce urmeazã a fi stabilite din cercetãri, cu un ansamblu rutier format din cap tractor si semiremorcã, condus din sens opus de un bãrbat de 52 de ani, din Bucuresti. Din impact, ansamblul auto, care transporta peste 100 de butelii cu oxigen (din care circa jumãtate aveau încãrcãturã), a pãrãsit partea carosabilã, în partea stângã a sensului sãu de deplasare, într-o zonã cu diferentã de nivel, împrejurare în care o parte din butelii au cãzut, inclusiv pe carosabil.”, a precizat Biroul de presã al IPJ Arges.

Bârlãdeanul a murit la spital, ca si soferul masinii din Anglia

Politistii argeseni mai spun cã în urma impactului, componente ale autoturismului s-au desprins, avariind un alt autoturism, condus de un bãrbat de 36 de ani, din Pitesti, care circula tot în directia Pitesti spre Rm. Vâlcea. „În urma evenimentului, la fata locului a fost constatat decesul pasagerului stânga fatã din primul autoturism (cu volan pe dreapta), respectiv bãrbat de 51 de ani, din Comuna Ciocãnesti, judetul Dâmbovita. Ceilalti doi ocupanti, respectiv bãrbat de 29 de ani, din judetul Sibiu (conducãtorul auto – dreapta fatã) si bãrbat de 25 de ani, din Bârlad, judetul Vaslui, au fost transportati la o unitate medicalã în stare foarte gravã, iar ulterior au decedat. În cauzã a fost întocmit dosar penal sub aspectul sãvârsirii infractiunii de ucidere din culpã, iar verificãrile continuã pentru stabilirea tuturor împrejurãrilor în care s-a produs evenimentul rutier.Ceilalti doi conducãtori auto implicati în accident, au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.”, este precizat în comunicatul de presã al IPJ Arges.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ