Bârlãdean gãsit mort pe linia feratã! (VIDEO)

GHINION… Un bãrbat din Bârlad, om al strãzii, care primea ajutor de la voluntarii Asociatiei „Nãscutã Înger” Piatra Neamt si Bikerboyz Bârlad, a sfârsit groaznic. Bãrbatul, de 49 de ani, care dormea sub cerul liber, a murit lovit de tren, în zona podului spre DSVSA Bârlad din Podeni, exact cu câteva zile înainte ca voluntarii sã îi facã o casã dintr-un container! Din nefericire, impactul a fost devastator, încât figureazã ca neidentificat, iar familia este asteptatã la Serviciul de Medicinã Legalã si la Politie, pentru a-l recunoaste.

Când soarta îti este potrivnicã, nu poti sã faci nimic ca sã schimbi … ceea ce îti este scris! Un bãrbat din Bârlad, de 49 de ani, Ion V., om al strãzii, este exemplul cel mai elocvent cã dacã nu-ti este scris sã trãiesti omeneste, nu o faci, indiferent de „ajutorul” oferit. Ion V. are o poveste pe cât de scurtã si simplã, pe atât de tristã! Alungat, dupã cum a spus el, de familie, din casa pãrinteascã, se aciuase pe la o magazie din zona Stadionului Municipal. Dar acesta dormea în aer liber, fie varã, fie iarnã, având si o sãnãtate subredã. Cersea, cãra apã, gunoi sau mãtura pe la terasele din zona Grãdinii pentru un pahar de suc sau o bucatã de pâine. Descoperit de volutarii Asociatiei „Nãscutã Înger” din Piatra Neamt si cea a motociclistilor Bikerboyz Bârlad, Ion primea mâncare aproape zilnic. Ieri, pe pagina de socializare a Bickerboyz Bârlad acestia au mentionat, punând si un ultim film cu Ion în viatã, cã ar fi decedat într-un grav accident feroviar! Bãrbatul nu vedea, avea prescrisi de la medic ochelari cu dioptrii de +8 si +10, pe lângã faptul cã fusese operat la picioare si avea probleme la plãmâni. Iatã postarea motociclistilor:

„Clubul  motociclistilor din Bârlad si cu Costel Onica, tot din Bârlad, intentionau sã înceapã un nou proiect, bineînteles si cu sprijinul autoritãtilor locale, pentru Ion, un om al strãzii, abonat la masa caldã, care dormea iarna si vara în fata unei magazii! Aveam planuri mari, sã strângem bani pentru o casã tip container! Din pãcate, ieri (pe 15 mai – n.r.) a murit, probabil frãmântat de gânduri sau accidental, cãlcat de tren! Dumnezeu sã îl ierte!”, au scris cei de la Bikerboyz Bârlad. Motociclistii au postat si un film cu bietul om, care cel mai probabil a murit la câteva zile de la filmare, necunoscând fericirea de a locui în „casa” lui!

Mort în conditii groaznice si încã neidentificat de familie!

În urmã cu douã zile, Ion V. fusese alungat si de la magazia în fata cãreia dormea sub cerul liber si atunci a plecat spre comuna Zorleni, la un frate al sãu. Nu se stie mai nimic despre accident, doar cã bãrbatul a fost gãsit mort pe linia feratã, din zona DSVSA Bârlad, la trecerea de cale feratã din cartierul Podeni spre cartierul Cãrãmidãrie. Politistii de la TF Bârlad si cei de la criminalisticã au început cercetarea, fiind luat în calcul un accident feroviar, iar bãrbatul – care are fata complet desfiguratã, figureazã ca necunoscut. Familia încã nu a dat „semne” cã vrea sã stie despre ce i s-a întâmplat si nu a fost oficial stabilitã identitatea, desi cei care au fost martori la cercetrãrile din zonã, pe 15 mai, au spus cã este vorba despre Ion V.

„Nu se cunoaste încã identitatea bãrbatului. Politistii de la Transporturi Feroviare au deschis un dosar penal privind infractiunea de ucidere din culpã, urmând a se stabili atât identitatea victimei cât si împrejurãrile decesului”, a precizat Loredana Stavãr, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Bikerboyz Bârlad si Asociatia „Nãscutã Înger” Piatra Neamt, prin voluntarii lor, sunt dispusi sã asigure înmormântarea lui Ion V., însã pentru aceasta este nevoie ca familia lui sã meargã la Politie si la Serviciul de Medicinã Legalã Vaslui, sã îl recunoascã! Doar atât! De restul se ocupã „îngerii” pe motocicletã si cei ai asociatei „Nãscutã Înger”.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ