spot_imgspot_img
spot_img
2.9 C
Vaslui
06-dec.-2023

Bârlãdean, hot de buzunare prins la Iasi si bãgat în arest!

- Advertisement -

PRÃDÃTOR… Un bârlãdean de 49 de ani, care îsi fãcea veacul prin Iasi, furând din buzunarele oamenilor, în loc sã munceascã, a fost prins si încãtusat. Bãrbatul, pe numele sãu Sorinel G., a primit mandat de arestare preventivã de la magistratii Tribunalului Iasi, dupã ce la Judecãtoria Iasi primise control judiciar pentru furãciunile din buzunarele iesenilor. În aceeasi zi, un alt „tâlhar” de 28 de ani a fost depistat de politistii vasluieni în comuna Costesti. Acesta era cãutat pentru cã avea mandat de arestare preventivã, pentru o tâlhãrie sãvârsitã taman în comuna sa. Ambii infractori sunt acum „sub cheie”, la rãcoare.

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Bârlad, sprijiniti de politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Vaslui, au cãutat si depistat, în municipiului Bârlad, un bãrbat, Sorinel G., în vârstã de 49 de ani, domiciliat în aceeasi localitate. Pe numele acestuia, în data de 23 august a.c., Tribunalul Iasi – Sectia Penalã a emis un mandat de arestare preventivã, pentru sãvârsirea infractiunii de “furt calificat”. Infractiunea a fost sãvârsitã în judetul Iasi. Pe 19 august, Judecãtoria Iasi a dispus instituirea mãsurii punerii sub control judiciar pentru 60 de zile, dar Parchetul de pe lângã Judecãtoria Iasi a fãcut apel, iar judecãtorii de drepturi si libertãti de la Tribunalul Iasi a admis solicitarea parchetului si a emis mandat de arestare preventivã pentru bârlãdeanul hot sadea. „Persoana sus-mentionatã a fost escortatã si încarceratã la Centrul de Retinere si Arest Preventiv al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Tâlharul din Costesti, bãgat la „insectar”

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui si cei ai Sectiei 1 Politie Ruralã Vaslui au cãutat si depistat, în comuna Costesti, judetul Vaslui, un bãrbat în vârstã de 28 de ani, domiciliat în aceeasi localitate. Pe numele acestuia, în data de 31 iulie a.c., Judecãtoria Vaslui a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadã de 3 ani si 4 luni, pentru sãvârsirea infractiunii de “tâlhãrie”. Infractiunea a fost sãvârsitã în comuna Costesti, în anul 2020. Bãrbatul a fost condus la Penitenciarul Vaslui, în vederea executãrii pedepsei dispuse de cãtre instanta judecãtoreas

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.