spot_img
22.5 C
Vaslui
30-mai-2023

Bârlădean internat cu forța la Psihiatrie, după ce a postat mesaje de amenințare la adresa magistraților!

spot_imgspot_img
- Advertisement -
ATENȚIE, NU FACEȚI CA EL!… Un bârlădean a postat pe FB injurii și amenințări împotriva magistraților bârlădeni și a fost internat cu forța pentru expertiză psihiatrică!

GRAV… Un bârlădean a fost internat cu forța de către judecători la Spitalul de Județean de Urgență din Vaslui, secția Psihiatrie, pentru 30 de zile. Individul a comis grave infracțiuni, postând pe pagina sa de Facebook mesaje de amenințare împotriva judecătorilor și procurorilor din Bârlad. D.I este acuzat de săvârșirea a patru infracțiuni de ultraj judiciar în formă continuată, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal (acte materiale din 22.07.2022, 25.08.2022, 23.11.2022 și 05.12.2022). Sentința dată de judecătorii bârlădeni este de internare la Psihiatrie la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, pentru a se constata dacă D.I. este sănătos mintal. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, privind internarea nevoluntară a suspectului D.I. Dispune internarea nevoluntară a suspectului cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj judiciar, în dosarul de urmărire penală al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice, într-o secție de psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Vaslui, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 20.03.2023 până la data de 18.04.2023, inclusiv”, aceasta este sentința dată la Judecătoria Bârlad. Sentința nu este definitivă, ea putând fi contestată timp de 24 de ore de la pronunțare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Ultraj judiciar, ce vb e mare frustrare, dar când judecați strâmb și suferă omul de ce nu vă internați singuri la psihiatrie domnitor judecători și procurori?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.