Bârlãdean retinut dupã ce l-a terorizat pe proprietarul unui magazin

CA LA NEBUNI… Un bãrbat din municipiul Bârlad, care are magazin la parterul unui bloc a avut de furcã cu vecinul de la etajul 1, cunoscut cu probleme psihice si care a vrut cu tot dinadinsul sã-i strice acoperisul!! Mai mult, l-a amenintat cã îl va incendia si îl va omorî! „Teroristul” cu vârsta de 65 de ani, a ajuns în arestul IPJ Vaslui, pentru 24 de ore, fiind retinut si cercetat sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de “distrugere” si „amenintare”.

Politistii Biroului de Investigatii Criminale, din cadrul Politiei Municipiului Bârlad, au probat activitatea infractionalã a unui bãrbat de 65 de ani, din Bârlad, bãnuit de sãvârsirea infractiunilor de distrugere si amenintare. Din cercetãrile efectuate, politistii bârlãdeni au stabilit cã, în perioada 20 mai 2021 – 5 iunie 2021, bãrbatul bãnuit de comiterea infractiunilor ar fi distrus, în mod repetat, acoperisul unui agent economic, amplasat în Bârlad, str. General Vasile Milea. Totodatã, bãrbatul ar fi amenintat cã va incendia acoperisul agentului economic. Mai precis, agentul economic îi este vecin, având la parter un magazin de cartier. Bãrbatul de 65 de ani, care locuieste la etajul 1, deasupra magazinului, fiind în conflict cu vecinul – patron, a sãrit pe acoperisul magazinului de câteva ori si i l-a stricat. Mai mult, l-a amenintat pe vecin cã-i va da foc magazinului si îl va omorî. „În data de 16 iunie, în baza probatoriului administrat, politistii l-au retinut pe bãrbat pentru o perioadã de 24 ore. Acesta urmeazã a fi prezentat Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, pentru dispunerea unei mãsuri preventive. Cercetãrile sunt continuate de cãtre politisti, în vederea probãrii întregii activitãti infractionale a bãrbatului.”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
4 COMENTARII

  1. Nu e chiar asa cum ziceti, magazinul de cartoer de fapt e gelaprodul, iar tabla pusa a fost prost pusa si ii bate omilui in casa de ii face o caldura de nu e adevarar. Astea nu ziceti, ca va da bine pe la nas cu bani nea consilierul futu-va-n gat sa va fut.

    • Pai da… dar militia e subordonata primariei spagare. Deci omu e bolnav psihic… ai grija cand te pui cu mafia. Fa o reclamatiela disciplina in constructii la Bucuresti sa-i urecheasca nu la barlad ca ajunge la gunoi. Sau mai bine te vaccinezi si recunosti ca esti o oaie cu crotal. :))

  2. Intrebarea e cum a facut agentul economic sugator de p*li de la primarie, acoperis fara acordul bolnavului psihic de la et 1. Deci adevarul depinde de cine il spune :))

LĂSAȚI UN MESAJ