Bârlãdean urmãrit national, depistat într-un hotel din Bacãu!

N-A SCÃPAT DE PEDEAPSÃ!..În cadrul activitãtilor operative desfãsurate, politistii Serviciului Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui au depistat un bârlãdean dat în urmãrire nationalã. Acesta avea de executat nouã luni de închisoare, deoarece fusese condamnat si pedeapsa suspendatã, însã a încãlcat regulile impuse de judecãtor, astfel cã i-a fost revocatã suspendarea. Stericã L., care avea de executat pedeapsa cu suspendare pentru infractiunea de lovire si alte violente, a comis o infractiune la regimul rutier, iar judecãtorii i-au revocat mãsura suspendãrii pedepsei si l-au trimis la închisoare. Acest lucru se petrecea în iulie anul trecut,când deja Stericã L. se astepta sã fie închis, asa cã a plecat din oras, fiind dat în urmãrire nationalã.

În cursul zilei de ieri, 20 ianuarie a.c., politistii Serviciului Investigatii Criminale Vaslui au desfãsurat o actiune politieneascã, pe raza municipiului Bacãu, judetul Bacãu, ocazie cu care au depistat, într-o unitate hotelierã, un bãrbat urmãrit national, în vârstã de 39 de ani, din municipiul Bârlad, judetul Vaslui. Era fix Stericã L., bârlãdeanul condamnat în lipsã (prin afisare) si dat în urmãrire nationalã.

„Fatã de acesta, Judecãtoria Bârlad a emis, în anul 2020, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadã de 9 luni, pentru sãvârsirea de infractiuni la regimul rutier. Persoana sus-mentionatã a fost condusã de cãtre politistii Serviciului de Investigatii Criminale Vaslui la Penitenciarul Bacãu, în vederea executãrii pedepsei dispuse de cãtre instanta judecãtoreascã. Actiunea s-a desfãsurat cu sprijinul politistilor Serviciului Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bacãu.”, a mentionat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ