23.6 C
Vaslui
02-iul.-2022

Bârlădeanca Andreea Popovici, vicecampioană europeană la Taekwon-do IT! (FOTO)

Bârlădeanca Andreea Popovici a cucerit medalia de bronz în proba de Tull individual Juniori centuri negre 1 Dan, feminin, la Campionatul European la Taekwon-do ITF.

PE PODIUM… Rezultat de excepție la Campionatul European la Taekwon-do ITF ce se desfășoară în orașul La Nurcia – Spania. Bârlădeanca Andreea Popovici a cucerit medalia de bronz în proba de Tull individual Juniori centuri negre 1 Dan, feminin, chiar în prima zi a competiției. Legitimată de la vârsta de 11 ani când a început să practice Taekwon-do ITF fiind antrenată de Ciprian Mihailă – 3 Dan, în curând urmează să împlinească 17 ani.Andreea Popovici a obținut, din vara anului trecut, centura neagră 1 Dan.

Este sportiva Asociației Clubul Sportiv Kwon Bârlad și la acest moment este elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național “Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad. Este cu adevărat o performanță de exceție datorită faptului că Andreea a intrat în Lotul Național ca urmare a prestațiilor sale la Campionatul Național și Cupa României la Taekwon-do ITF din acest an, unde a cucerit de fiecare dată medalia de aur la această probă de concurs. “Practic, acum a fost prezentă la prima sa competiție de nivel internațional și de această anvergură! Țin să mulțumesc și antrenorilor săi de la Lotul Național al Romaniei, Master Alexandru Mureșan – 7 Dan și Marius Ionicescu – 5 Dan, care au făcut acolo o treabă foarte bună. Andreea este o fată foarte talentată, însă acest talent este completat de muncă și de perseverență. Felicitări, Andreea, pentru performanța deosebită și felicitări, Ciprian Mihăilă, pentru munca depusă! România ocupă locul 6 din Europa în clasamentul general cu 1 medalie de aur, 3 de argint și 11 de bronz”, a precizat Eleodor Gheorghian, președintele Asociației Clubul Sportiv Kwon Bârlad.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here