11.6 C
Vaslui
20-mai-2022

UPDATE: Femeia dispărută a fost găsită cu ajutorul informațiilor primite de Vremea Nouă (FOTO)

Dacă ați văzut această persoană sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați 112

UPDATE: Simona Dumbravă, din Bârlad, care a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a putut fi contactat până în prezent de către membrii familiei, a fost găsită de polițiștii bârlădeni. În urma apelului făcut de IPJ Vaslui, o cititoare din Bârlad a contactat reporterii ziarului nostru și ne-a relatat că cineva, care a citit apelul, i-a spus că femeia dispărută ar fi în parcarea de la o grădiniță de pe strada Mihail Kogălniceanu, lângă Centrul de Donare a Sângelui Bârlad. Informațiile au fost trimise polițiștilor, care, prin metode specifice au reușit să o găsească pe Simona Dumbravă. Femeia nu a fost victima nici unei infracțiuni și s-a reîntors în familie. Mulțumim cititoarei noastre și polițiștilor bârlădeni care au dat dovadă atât de spirit civic cât și de profesionalism!

“Buna ziua… am auzit că stă în parcarea de la grădinița de lângă locul unde se donează sânge… Tipa pe care ați dat-o pe facebook dispărută… așa mi-a zis cineva. Cică o perioada a stat în dreptul parcului… apoi s-a mutat acolo… ieri dimineață era masina ei acolo pe la 5 jumatate”, ne-a scris A.D.

Bârlădeancă dispărută de la domiciliu! Nu poate fi contactată de familie

SOLICITARE… Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au fost sesizați pe 17 noiembrie, cu privire la faptul că, în data de 15 noiembrie a.c., Simona Dumbravă, în vârstă de 47 de ani, din localitatea Bârlad, județul Vaslui, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a putut fi contactat până în prezent de către membrii familiei.

Semnalmente: Înălțime de 1.65 metri, greutate – 60 kg, constituție atletică, părul lung blond, ochi verzi, fără semne particulare la nivelul feței.

“În momentul dispariției persoana era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni sport de culoare gri închis, geacă de culoare verde cu mai multe forme în diferite culori (gri, bleu și verde) și în picioare purta o pereche de pantofi sport. De asemenea, numita Dumbravă Simona deține un autoturism marca Ford Focus, de culoare negru, cu numărul de înmatriculare VS-73-SAM. În prezent, polițiştii desfășoară activități specifice, în vederea depistării persoanei dispărute”, a precizat Mihaela Manoilă, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Dacă ați văzut această persoană sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați 112

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here