Bârlãdeancã omorâtã în Spania de fostul concubin, care ulterior s-a sinucis ! (FOTO)

Alina Harja și locul unde a fost ucisă

TRAGEDIE…Alina Harja, în vârstã de 37 de ani, din Bârlad, a fost ucisã în Spania, în micuta localitate La Granja, din provincia Segovia. Ea a fost omorâtã în plinã stradã, dupã ce fostul sãu concubin, bârlãdean si el, Dan C., a înjunghiat-o cu un cutit. Acesta s-a înjunghiat apoi si el cu acelasi cutit, iar medici nu l-au mai putut salva. Ucigasul a murit ulterior si el, la spital. Familia femeii, distrusã de aceastã tragedie fulgerãtoare si spune cã o va aduce pe Alina Harja înapoi acasã, la Bârlad, unde vrea sã o înmormânteze crestineste.

Bârlãdeanca Alina Harja iesise la plimbare cu câinele si fiul sãu în vârstã de 16 ani, moment în care un bãrbat s-a apropiat de ei sI, dupã câteva schimburi de replici destul de urâte, omul a scos un cutit si s-a nãpustit asupra ei, lovind-o de mai multe ori. Apropiatii spun cã atacatorul, Dan C., tot din Bârlad, a avut o relatie de concubinaj cu Alina, dar femeia a ales acum douã luni sã se despartã de el. Acesta nu a accept însã despãrtirea si o hãrtuia cu scopul de a o determina sã se întoarcã la el. Potrivit cotidianului spaniol ABC, Garda Civilã a fost alertatã de cãtre un hotelier din La Granja, care a anuntat cã a auzit strigãte din casa unde locuia românca.

Alina cu Dan – victima și ucigașul

L-a reclamat pentru amenintãri, dar n-a depus plângere! A plãtit cu viata!

Alina a reclamat cu o zi înainte la politia din orasul spaniol faptul cã are probleme cu fostul partener, însã a refuzat sã depunã si o plângere în acest sens. Si-a anuntat si cunoscutii cã va apela la ajutorul autoritãtilor deoarece fostul sãu partener o ameninta. Cu toate acestea, fostul partener a venit acasã la femeie si i-a aruncat toate hainele pe geam. Victima fãcuse fotografii cu lucrurile aruncate si le pusese pe Internet. De asemenea, în ziua crimei, Alina a trimis un mesaj unei prietene: „Dupã ora 18.00 mã duc la Garda Civilã, apoi mã duc din nou la muncã”. Cei doi aveau împreunã un copil. Bârlãdeanca în vârstã de 37 de ani lucra într-un restaurant, iar fostul sãu iubit, Dan C., ca zidar. Imediat dupã gestul oribil, bãrbatul (în vârstã de 42 de ani) si-a provocat rãni cu acelasi cutit. Desi a fost transportat la spitalul din localitate, medicii nu au mai reusit sã-l tinã în viatã. Alina era de ani buni în Spania si, conform presei spaniole din La Granja, se integrase extrem de bine în comunitate. Primarul localitãtii, care s-a deplasat si el la locul crimei, a spus cã drapelul va fi arborat la jumãtate din catarg, la solicitarea Consiliului Local, în memoria Alinei. Familia femeii ucise spune cã doreste sã o aducã acasã la Bârlad pe tânãra ucisã cu bestialitate de individual dezaxat, pentru a fi înmormântatã crestineste.

 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ