24.3 C
Vaslui
01-iul.-2022

Bârlădeanul Bogdan Mocanu este bărbatul tăiat cu maceta în clubul din Mamaia! (FOTO)

AGRESIUNE… Bogdan Mocanu a fost tăiat cu maceta într-un club din Mamaia.

TERIBIL… Un bărbat a fost victima unui atac cu macete și cuțite, în clubul Breeze din Mamaia. Acesta este bârlădeanul Bogdan Mocanu, multiplu campion la culturism și artist. Bârlădeanul a mers alături de prietenii săi pentru a se distra în clubul din Mamaia. Practic, după cum ne-a spus Bogdan Mocanu, era cu amicii săi la un concert al unui cântăreț din Ploiești. Acesta ne-a povestit că a salutat câțiva prieteni și prietene pe care i-a întâlnit în club, iar una dintre prietene s-a întâmplat să fie cu iubitul ei. Gelos, individul i-a cerut explicații lui Bogdan, de ce s-a salutat cu fata respectivă și de aici a ieșit o bătaie cu macete, cel rănit grav fiind Bogdan Mocanu. Partea proastă era că, fiind tăiat la mână și pe corp, Bogdan, care suferă de diabet insulino dependent, a avut probleme mari, medicii având mare grijă cu tratamentul său. “Acum sunt bine, m-am externat.”, a precizat Bogdan telefonic, pentru Vremea Nouă.

“Sunt ok, acum sunt ok. Sunt puțin șocat în legătură cu ce s-a întâmplat în seara aia. Pe scurt, sunt obișnuit să salut lume de la cel mai mic la cel mai mare om pe care îl știu și îl întâlnesc în public. Am salutat și eu prieteni, prietene pe care i-am întâlnit în club, iar una dintre prietene s-a întâmplat să fie cu iubitul ei, sau mă rog, niște băieți. Unul dintre ei a încercat o glumă proastă cu mine, eu am cerut explicații, dintr-o dată am văzut patru macete ridicate deasupra mea. M-au lovit, nu mi-am dat seama pe moment, am vrut să ripostez, am vrut să-l iau pe ăsta primul care a scos maceta spre mine, dar i-am văzut pe ceilalți trei. Ulterior, i-au ținut bodyguarzii”, a spus Bogdan Mocanu pentru presă.

“Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat, din oficiu, în dimineața zilei de sâmbătă, 14 mai a.c., în jurul orei 3.15 cu privire la faptul că un bărbat, care părăsea incinta unui club din stațiunea Mamaia, prezenta o rană la nivelul brațului. Conform primelor cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, patru persoane l-ar fi bruscat pe bărbatul de 24 de ani, moment în care una dintre acestea l-ar fi agresat fizic cu un obiect tăietor-înțepător. Precizăm faptul că victima nu a formulat plângere până la acest moment și refuză să dea alte date sau informații cu privire la incident.”, au specificat polițiștii din cadrul IPJ Constanța pentru presa locală. Bogdan Mocanu ne-a precizat marți că a ieșit din spital și se simte bine. Însă nu dorește să depună plângere pentru ce-a pățit și îndurat doar pentru că “am salutat o persoană”, a spus acesta. “Nu depun plângere pentru că o voi rezolva eu, în felul meu, această problemă”, a mai precizat Bogdan.

Cine este bârlădeanul Bogdan Mocanu

În vârstă de doar 24 de ani, Bogdan Mocanu este absolvent al Liceului Pedagogic “Ioan Popescu” Bârlad – sectia arte plastice, iar în 2018 a absolvit Universitatea „A.I.Cuza” din Iași – Facultatea de Știinte Politice, luându-si licența în Politici Publice. A mai făcut și masteratul în studii de dezvoltare internațională. Pasiunea pentru pictură l-a direcționat un timp către tatuaje, fiind recunoscut pentru profesionalismul său. În plus, Bogdan Mocanu a lucrat și pentru celebre case de modă și a filmat și videoclipuri ai artiștilor celebri, precum Inna, Delia sau Carlas Dreams.

Bogdan a participat la prima ediție a emisiunii “Puterea Dragostei”, pe care a și câștigat-o, apoi a fost și la a doua ediție unde n-a reușit aceeași performnață. Bârlădeanul a atras atentia fetelor încă de la intrarea în emisiune datorită trupului său extrem de bine lucrat la sala de fitness. Acesta a mărturisit tuturor faptul că aspectul lui fizic se datorează sportului pe care îl practică încă de la vârsta majoratului. Tânărul practică de multi ani culturism și a ajuns să câștige multe trofee, în urma antrenamentelor intense si a unei ambiții de fier. Bogdan ne-a mărturisit, în 2018, când a avut prima apariție în ziarul Vremea Nouă, după participarea la Ninja Warrior, că s-a ales cu diabet încă din copilărie, când avea 9 ani. „Veneam cu tata de la ziua unei mătușe, eram eu și fratele meu cu el în mașină, când a fost oprit de un polițist de la circulație. Era noapte, iar tata băuse puțin și polițistul l-a luat la întrebări. S-au certat, iar polițistul a zis că-l face el pe tata să își piardă copiii, că va face în așa fel să ne trimită de lângă el în plasament, că o să rămânem pe străzi să murim de foame. M-am speriat îngrozitor, am plâns o noapte și o zi, iar în două săptămâni am ajuns în comă la spitalul din Bârlad. Aici mi-au depistat că, din cauza șocului, mi s-a declanșat diabetul de tip 1 si de atunci fac insulină de patru ori pe zi.”, ne-a spus Bogdan. Pasionat de pictură, cât a stat în spital, a desenat cu carioci, și-a dezvoltat talentul la pictură, a mers apoi la arte plastice la Liceul Pedagogic Bârlad. A fost student la Facultatea de Știinte Politice la Iași, la Universitatea „A.I.Cuza” și a fost selecționat la un casting pentru modeling (manechin).

„Am fost de la liceu la sală, am cunoscut sportivi și m-am antrenat cu ei, am început să particip la concursuri de body building, am iesit chiar vicecampion pe zona Moldovei. Mă ajută cu diabetul pentru că oricum trebuie să țin regim. Eu zic că dacă nu aveam diabet nu ajungeam să fac măcar jumătate din lucrurile pe care le fac acum. Am fost manechin pentru multe prezentări de modă, am participat la videoclipuri și spectacole pe scenă alături de Delia, Inna, Carla’s Dream, Mihai Bendeac. Am pictat pe membrii formatiei Carla’s Dream, am dansat în echipa Mirei, apoi am ajuns să fiu prezentat lui Cătălin Botezatu. Pentru el am participat la o prezentare de modă, am fost cu el în cluburi, am devenit mai apropiați, oarecum. Am ajuns apoi să dau probe la Ninja Warrior, unde am participat, dar nu am luat, la Puterea Dragostei, la două ediții, și la prima chiar am și câștigat premiul de 10.000 de euro”, a spus pentru Vremea Nouă, Bogdan Mocanu. Acum acesta are o carieră în muzică, alături de alți cântăreți cu care colaborează.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here