3.9 C
Vaslui
31-mart.-2023

Bârlădeanul Ovidiu Perianu, împrumutat de FCSB la FC Botoșani

- Advertisement -
TALENTAT… Ovidiu Perianu, din Bârlad, a fost împrumutat de FCSB la FC Botoșani pentru sezonul următor. Mijlocașul a fost crescut la academia FCSB-ului și a debutat la prima echipă în 2019.

MUTARE… Bârlădeanul Ovidiu Perianu (20 de ani), component al echipei naționale de tineret, s-a transferat în această vară de la FCSB la FC Botoșani, sub formă de împrumut, timp de un sezon.

În sezonul trecut al Ligii 1, Ovidiu Perianu a adunat doar 10 apariții în tricoul echipei FCSB, iar conducerea clubului bucureștean a decis să-l împrumute la FC Botoșani, unde are șanse mult mai mari de a prinde postul de titular. “Am venit împrumut pentru un an, vreau să joc pentru că sunt tânăr.”, a spus fotbalistul din Bârlad. Născut pe 16 aprilie 2002, Ovidiu a debutat în echipa mare a „roș-albaștrilor” în sezonul 2018-2019, în cupele europene, când FCSB a trecut cu 3-0 de Alashkert. În Liga 1 a debutat în partida cu FC Voluntari, scor 1-3, dn același sezon. FCSB București l-a luat pe Perianu gata format de la Atletico Regal Sport București, o academie care a avut colaborare cu Atletico Madrid. Cei de la Regal Sport l-au ochit pe Perianu la Dinamo, unde Ovidiu a ajuns în 2013. “În 2012 am fost remarcat de antrenorul grupelor de juniori de la FC Vaslui. Am fost luat de FC Vaslui, dar nu am putut să merg după vacanță, pentru era greu cu naveta. Am ajuns la Viitorul Bârlad. După un an și jumătate, Costel Bâicu, de la Hușana Huși, i-a spus tatei să mă ducă la Dinamo, pentru că sunt prea bun pentru Vaslui. Și așa am ajuns în 2013 la Dinamo”, a declarat Perianu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.