33.1 C
Vaslui
02-iul.-2022

Bârlădeanul piroman, arestat preventiv! De supărare că l-a părăsit nevasta, a dat foc la casă!

PIROMAN… Supărat că soția nu vrea să se întoarcă acasă, bărbatul a incendiat casa.

FOC ȘI PARĂ… Un bărbat în vârstă de 46 de ani, Neculai Ciobanu, din municipiul Bârlad, a fost reținut de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de distrugere (prin incediere) și tulburarea ordinii și liniștii publice. Prezentat pe 16 mai la instanța bârlădeană cu propunerea luării măsurii arestării preventive pentru 30 de zile, judecătorul a admis propunerea Parchetului Bârlad și a emis mandatul de arestare.

Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, la data de 15 mai a.c., ora 18.53, prin 112, cu privire la producerea unui incendiu, la o locuință din municipiul Bârlad. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au stabilit faptul că, în aceeași zi, 15 mai, la ora 18.20, un bărbat cercetat ar fi încercat să o determine pe soția sa, o femeie în vârstă de 46 de ani, să se întoarcă la domiciliul comun. Ulterior, întrucât soția acestuia nu a revenit la domiciliul comun, bărbatul cercetat ar fi incendiat locuința, rezultând pagube materiale. Este vorba despre Neculai Ciobanu, care a dat foc locuinței sale din cartierul Podeni, strada Ioan Slavici. La sosirea echipajelor de intervenție, pe data de 15 mai, în zonă avea loc un conflict între membrii unor familii, astfel că a fost necesară intervenția forțelor de ordine. Incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul întregii locuințe și exista pericol de propagare a flăcărilor la alte trei imobile.

A primit mandat de arestare preventivă

În cursul zilei de 16 mai a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au luat față de bărbatul în cauză, piroman și scandalagiu, măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunere de arestare preventivă, instanța de judecată dispunând măsura arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere (prin incendiere) și tulburarea ordinii și liniștii publice.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here