18.2 C
Vaslui
03-oct.-2022

Bârlãdenii au petrecut intens de 8 martie (foto)

- Advertisement -

SÃRBÃTOARE Desi în plin post al Pastelui, bârlãdenii nu s-au dat în lãturi de a participa la petrecerile organizate în cinstea Zilei Internationale a Femeii. Peste 700 de bârlãdeni, marea majoritate pensionari si membrii PSD, au participat la Balul „Mãrtisorului” de la Centrul de Afaceri Tutova Bârlad, iar peste 1000 de persoane au petrecut la restaurantele si pensiunile din localitate sau din apropierea orasului: Mira, Privighetoarea, Fabian etc.

Cei peste 700 de participanti la Balul de 8 Martie care s-a desfãsurat la Centru de Afaceri „Tutova” (CAT) din Bârlad s-au distrat începând cu orele 17.00 pe ritmurile cântecelor interpretate de neobositii Fratii Reut. Cãtãlin, Lucian si Laurentiu Reut sunt trei frati originari din Suceava, care formeazã împreunã o trupã de muzicã usoarã si popularã renumitã. Primarul Constantin Constantinescu a fost prezent alãturi de petrecãreti, care în marea lor majoritate erau pensionari si membri de partid la PSD Bârlad, biletul costând doar 50 lei/persoanã. La petrecere, doamnele au fost întâmpinate la intrare cu o floare oferitã din partea primarului de Bârlad. Pentru ca toti participantii sã ajungã la timp, municipalitatea a asigurat mijloacele de transport, atât la venire cât si la plecare. Preparatele culinare au fost pregãtite la Cantina de Ajutor Social.

Petreceri reusite si la „privati”

Bârlãdenii care nu au vrut sã petreacã „la grãmadã” la CAT Bârlad s-au distrat la restaurantele din localitate, unde pretul unui bilet a variat între 100 si 150 de lei de persoanã. Si asta pentru cã au fost invitati sã cânte artisti celebri din România sau Republica Moldova. Absolut toate restaurantele din oras si pensiunile din apropierea Bârladului au fost pline. Printre artistii care au cântat s-a numãrat si Lora, care a încântat petrecãretii la pensiunea „Mira” de lângã Bârlad precum si perechea Costi Burlacu si Corina Tepes din Republica Moldova, care au cântat pânã spre ziuã pentru cei care au sãrbãtorit 8 martie la Restaurantul „Alona” din Bârlad. Pentru doamnele de la aceastã petrecere au mai dansat si douã cupluri de tineri dansatori sportivi, campioni nationali, care fac parte din Grupul „Micul Talent” din localitate.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.