spot_img
spot_imgspot_img
18.8 C
Vaslui
25-mai-2024

Bârlãdenii au votat si cu dreapta si cu stânga

- Advertisement -

Dintre cei 62 546 de alegãtori câti sunt înregistrati în municipiul Bârlad, au iesit la vot 28 132 de persoane. Mircea Geoanã (PSD) a fost votat de 10 406 ( 37,9 %) de electori, Traian Bãsescu (PDL) a obtinut 7885 de voturi (29,6%) iar Crin Antonescu (PNL) a fost votat de 4992 de bârlãdeni ( peste 18% dintre bârlãdenii cu drept de vot). Ceilalti candidati au obtinut scoruri mult prea mici ca sã conteze în lupta electoralã : Corneliu Vadim Tudor – 1798 voturi, Sorin Oprescu – 1334 voturi, Gigi Becali – 852 voturi, Remus Cernea – 127 voturi. Cel mai mic scor l-a obtinut Constantin Ninel Potârcã – 21 de voturi. La sectia specialã 86 din Statia CFR Bârlad au votat 422 de persoane, (1430 votând cu Traian Bãsescu, 116 cu Mircea Geoanã, 104 cu Crin Antonescu si o singurã persoanã a votat cu Kelemen Hunor.

“Sunt multumit de scorul obtinut de partidele de dreapta”

Senatorul PDL Vasile Pintilie, liderul al PDL Bârlad, este si el multumit de scorul pe care l-a obtinut candidatul PDL Traian Bãsescu si a început sã adune deja acest scor cu cel obtinut de PNL asa încât i-a iesit cã viitorul presedinte al României va fi tot Traian Bãsescu. “Mã bucur cã alegerile din Bârlad s-au desfãsurat fãrã incidente majore. Mã bucur si cã PSD a obtinut un scor mai mic decât de obicei si cã se mentine în continuare acest trend de micsorare a ponderii electorale a PSD în Bârlad. Sunt foarte multumit de scorul obtinut de partidele de dreapta, ceea ce înseamnã cã în aceastã zonã avem un procentaj foarte bun al partidelor de dreapta care ar fi câstigat dacã am fi adunat cele douã procentaje. În continuare mai avem douã sãptãmâni de campanie care sper sã se desfãsoare civilizat si sã nu uitãm cã nu politicienii voteazã ci voteazã poporul român pentru presedintele tãrii”, a precizat senatorul Vasile Pintilie.

“Poate cã este începutul unei frumoase prietenii”

Deputatul Adrian Solomon, presedintele PSD Bârlad s-a declarat multumit de scorul obtinut de candidatul PSD, Mircea Geoanã, în municipiul Bârlad (37,8%), scor cu mult mai scãzut decât în zonele rurale (unde Mircea Geoanã a obtinut, de exemplu în Colegiul Zorleni – 44% dintre voturile exprimate). “Rezultatul acestor alegeri sunt foarte bune. Ne vom mobiliza împreunã cu colegii de la PNL pentru a câstiga alegerile si pentru a-l fugãri pe Bãsescu din fruntea unui sistem mafiot, cu el cu tot. Îi felicit pe cei din PNL si în special pe Crin Antonescu, care a adus un scor cât de cât apropiat de ceea ce a însemnat PNL la Bârlad. Poate cã este începutul unei frumoase prietenii…. “, a precizat deputatul Adrian Solomon.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.