spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Bârlădenii de pe o stradă din oraș, „blocați” cu mașinile la domiciliu de angajații unei firme care lucrează la rețeaua de apă (FOTO)

- Advertisement -

GAFĂ… Angajații uneia dintre firmele de construcții, care muncesc de zor la rețeaua de apă din zona Fundăturii Ion Codrescu din Bârlad, au făcut-o lată! Fără a-i anunța pe localnicii din zonă că se va intra puternic cu utilajele, pentru lucrările avute în grafic, aceștia s-au apucat de treabă. Nu mică le-a fost mirarea oamenilor, când au văzut drumul desfundat și nicio posibilitate să iasă cu mașinile din curți, pentru a ajunge fiecare pe unde avea treabă. Situația a persistat vreo trei zile, ceea ce a făcut ca oamenii să reclame problema. De apreciat este însă faptul că reprezentantul firmei în cauză, SC Motris Company SRL Bacău, întrebat despre situație, a admis că s-a procedat greșit de către angajații firmei și, în mod neașteptat, și-a cerut scuze. „Oamenii au dreptate, trebuiau anunțați! Îmi cer scuze și vom remedia imediat problema!”, a fost poziția inginerului vasluian Vlad Brodoceanu. Teoretic, o greșeală recunoscută este pe jumătate iertată, însă dacă va fi așa rămâne la latitudinea bârlădenilor  din zona Fundătura Ion Codrescu.

Când au dat să iasă din curte cu mașini, miercuri dimineață, oamenii și-au dat seama că nu au nicio șansă să scoată vehiculele în stradă.

„Ne-am trezit că au adus o țeavă mare, au blocat strada și noi nu aveam cum să plecăm cu mașinile. Nu este normal! Puteau să ne anunțe cu o zi măcar înainte de a începe lucrările, să ne atenționeze că nu vom putea folosi mașinile dacă le lăsăm acolo, că putem să le parcăm la ieșirea de pe Fundătură… Că așa se face, trebuie omul avertizat, nu să se trezească blocat!”, ne-a transmis un bârlădean, Cosmin O., care lucrează la E-ON și avea efectiv nevoie de mașină. Discuțiile locatarilor cu cei care lucrau pe Fundătura Ion Codrescu au fost destul de aprinse, nu le mai relatăm. Deoarece am reușit să contactăm pe reprezentantul SC Motris Company Bacău SRL, care a avut contractată lucrarea respectivă, pentru înlocuirea țevei de apă, cu una nouă. Inginerul respectiv, care este din Vaslui, a făcut un lucru cum rar îl mai auzi sau vezi în astfel de situații! La auzul nemulțumirilor transmise către redacție de cei câțiva oameni de la Fundătura Ion Codrescu, inginerul Vlad Brodoceanu, șeful șantierului firmei Motris din Bârlad, și-a cerut scuze! Mai mult, a recunoscut că nu a știut că oamenii nu au fost anunțați că va fi o lucrare mare, care va bloca ieșirea mașinilor câteva zile, ca să prevină nemulțumirea locuitorilor. A promis că va remedia situația sâmbătă, va pune nisip și pietriș, ca să se deblocheze traficul pe strada respectivă.

„Personal, am trimis de astăzi (17 februarie a.c.) pe cineva, ca să vadă ce este acolo și să remedieze situația. Chiar mâine, pe 18 februarie, mă voi duce să văd cum au rezolvat problema. Îmi cer scuze de la cetățeni! Așa este, trebuiau înștiințați, dar s-a omis. Nu se va mai repeta”, a precizat ing. Vlad Brodoceanu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Aștia sunt niște idioți!Canalizarea pe care o schimbă acum a fost pusă în 2022 când plavani din Primărie au trimis scrisori locuitorilor că îi amendează daca nu se racordează la canalizare deși acesta nu exista!

  2. Un oraș de 2 lei a ajuns Bârladul sub noua conducere. Oamenii proști, i-au mai acordat marelui primar „gospodar” un nou mandat, să-și termine casele de pe la Brașov. În Munteni figurează ca fiind asfaltate străzile și se plătește impozit de zona A. În realitate, e ca după bombardament. În 25 de ani nu s-a schimbat nimic, e din rau în mai rău. Dar bine că marele primar are bani să facă străzile in cartier Deal că deh, acolo stă. Trebuie sa aibă asfalt in fata casei

  3. Eu nu inteleg de ce se sparg strazi ce au fost asfaltate acum 2 ani.S-a muncit mult si bine, dar e clar ca au fost asfaltate pentru alegeri, oricum nu da primarul bani din buzunarul lui, imediat sarea cu gura. Daca nu se face nu e bine, daca se face nu e bine, se face in Barlad, dar se desface pentru alegerile urmatoare , ca sa se faca din nou.Mandatu, mandatu unde-i mandatu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.