19.8 C
Vaslui
28-iun.-2022

Bârlădenii, nemulțumiți de cum arată străzile, l-au luat la ochi pe primar pe rețelele de socializare (FOTO)

PROIECTE… Pe străzile din Bârlad se lucrează la reabilitare și extindere, iar în paralel se continuă cu operațiunile de racordare a consumatorilor la rețelele de apă și canal.

SE MUNCEȘTE… Primarul Dumitru Boroș face apel la cetățenii Bârladului să aibă înțelegere privind felul în care arată acum străzile pe care se lucrează la proiectul de fazare! “Constructorul lucrează într-un ritm susținut. Colaborăm îndeaproape cu echipele din teren și facem în continuare apel la bârlădeni să dea dovadă de înțelegere. Dar mai ales de răbdare, întrucât lucrările sunt extrem de ample. Reiau rugămintea către bârlădeni să ajute constructorii cu informații despre amplasamentul celorlalte rețele de utilități, pentru a evita posibile avarii nedorite.”, a lansat în spațiul public primarul rugămintea, sătul fiind de comentariile negative la adresa sa, pe paginile de socializare!

Reacțiile nu au întârziat să apară și bârlădenii l-au apostrofat pe edil. “Domnule primar Boroș, când vom putea si noi sa plimbam copiii pe străzile unde s-a introdus canalizarea? (Podeni). Mașinile le-am stricat cu gropile, acum cu pietrele, nu putem nici cu un căruț sa mai mergem pe stradă, sunt 4 familii pe această stradă care nu pot pleca liniștiti la plimbare cu copilul fără ajutor, adică cineva să care căruciorul pe sus și cineva copilul. Vă invit și pe dumneavoastră la o plimbare cu nepotul pe Str. Buridava. Dvs aveți strada asfaltată, îl puteti plimba, așa-i???? Vi se pare normalitate ce se întâmplă Ce mai așteptați? Alți 50 de ani ?”, scrie chiar pe pagina de socializare a Primăriei Bârlad, una dintre locatarele din cartierul Podeni.

Primarul face apel la populație!

În această săptămână, la proiectul de reabilitare a rețelelor de apă și canalizare din Bârlad se lucrează intens, zilnic, cu patru-cinci echipe. Recent, echipele din teren au continuat lucrările de reabilitare și extindere pe zeci de străzi din municipiu, în paralel cu operațiunile de racordare a consumatorilor la rețelele de apă și canal. Iată care este stadiul proiectului de reabilitare și extindere a sistemului de alimentare cu apă și a sistemului de canalizare Bârlad:

„ Până acum, pentru alimentarea cu apă s-au făcut lucrări pe 84 de străzi, din care pe mare parte s-au și făcut racordurile. Pe segmentrul de canalizare, s-au făcut lucrări pe 36 de străzi, realizându-se până acum racorduri la 402 gospodării. Cerem toleranță și înțelegere de la bârlădeni, pentru disconfortul creat”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Reamintim că valoarea Contractului de finanțare a proiectului este de 66 milioane lei, fără TVA, din care 85% este contribuția Uniunii Europene, 13% a statului, iar 2% vor fi suportați de bugetul local.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. din pacate pamantul excavat trebuie lasat sa se aseze – taseze chiar daca dai cu compactorul. daca ar asfalta acum peste vreo doua – trei luni se va lasa si va trebui reasfaltat. da, este destul de neplacut, dar asta este tehnica. si eu carcotesc cand trec cu masina prin santul din care a zburat pietrisul.

  2. In mod normal dupa ce se termina lucrarea cu apa trebuia ca stada respectiva sa fie asfaltata. Dar, pentru ca nu exista niciun proiect de acest fel finantat din fonduri nationale sau europene (ca banii de la Primarie se duc pe salariile trantaorilor angajati de Bouros), o sa sfalteze la Sfantul Asteapta!!

  3. Nu-l intereseaza. Acum a pus cartele in Primarie sa nu se intalneasca cu cetatenii. Sa avem intelegere? Dar salariu ia in fiecare luna, asa-i? Tovarășe Boul cel Roș, absolvent de Scoala Profesionala si liceu la seral, iubiti prea mult strazile facute de Ceausescu! Inca asteptati investitorii ingramaditi de ani de zile la intratrea in oras? Faceti-le, dom’le, un wc ecologic. Se tin de atata timp si ar fi pacat sa nu investeasca in proiectele dvs. Ii lasati sa faca pe ei?
    Nene, n-o sa te mai voteze nici dracu’!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here