Bârlãdenii nu mai vãd bine, PSD le dã ochelari…

MITÃ ELECTORALÃ Bârlãdenii îsi pot face controale la ochi gratuit la acest sfârsit de sãptãmânã, atât în sala de sedinte a Primãriei Bârlad cât si la sediul Fundatiei “Sf. Stefan” fostã “Ridendo”, unde specialisti de la firma de casã ale PSD, Lent Optik se ocupã de cei care nu mai vãd bine. La control se înghesuie pensionarii pentru cã în afarã de controlul gratuit, ochelarii se pot procura în douã rate.

Începând de miercuri 9 iulie si pânã duminicã 13 iulie, între orele 9.00 si 16.00, la Bârlad, numai cine nu vrea nu se controleazã gratuit la ochi sau nu-si ia tensiunea “moca”, la invitatia PSD-ului ascuns dupã anumite fundatii si firme ce oferã gratuit controlul la ochi, luarea TA si reduceri pentru procurarea de ochelari. Astfel, peste tot în Bârlad, vezi afise, pliantele îti nãvãlesc în casã lãsate prin cutile postale sau pe presul de la usã, unde poti citi cã Asociatia Filialã “Sf. Stefan” în parteneriat cu Lent Optik, oferã consultatii gratuite la ochi si mãsurarea tensiunii arteriale, efectuatã d especilaisti din Bucuresti. Locul unde se desfãsoarã mocangeala este la sediul Asociatiei “Sf. Stefan” – fostã “Ridendo”, condusã de nimeni altcineva decât de Benone Dragomir, un membru PSD activ si la sediul Primãriei Bârlad, unde chiar ieri, în sala de sedinte a avut loc o astfel de actiune. Cine intra în Primãriei era invitat la control. Si nu au fost putini cei care s-au preznetat, cam 200 de persoane în douã zile, din care aproximativ 90% erau pensionari. “Se dau si ochelari, cu preturi mici, chiar si în douã rate. Este foarte convenabil, bunica mea a luat cu 150 sau 200 de lei ochelari”, ne-a spus Sebastian M., un reprezentant al Asociatiei “Sf, Stefan” din Bârlad.

PSD face campanie electoralã mascatã?

Vã reamintim cã la începutul acestei luni a mai fost prezentatã aceastã manevrã cinicã a PSD-ului de a mitui electoratul pe care sã-l manevreze în toamnã. la alegerea presedintelui, unde Victor Ponta si-a anuntat deja candidatura. Jurnalistii nostri au descoperit aceeasi firmã, Lent Optik, în campania electoralã la europarlamentare a sotiei premierului, Daciana Sârbu. Cei de la Lent Optik s-au gândit – un fel de a spune s-au gândit, altii au gândit pentru ei! – cã ar fi bine ca în primele zile ale campaniei electorale pentru europarlamentare din aprilie sã ofere consultatii oftalmologice gratuite la sediile PSD din Gorj si Sibiu, adicã în fiefurile electorale ale premierului Victor Ponta si sotiei sale, Daciana Sârbu. Pe afisele rãspândite în Sibiu scria clar cã aceastã actiune “este organizatã de PSD Sibiu împreunã cu doamna Daciana Sârbu, candidat la Parlamentul European”. Mitã electoralã mai mult sau mai putin voalatã. Si uite-asa, Daciana Sârbu, candidat la alegerile europarlamentare pe lista PSD, a asigurat gratuit, în campania electoralã, consultatii oftalmologice si mãsurarea tensiunii arteriale la sediul PSD Sibiu, în parteneriat cu firma Lent Optik. Ca la Vaslui si acum si la Bârlad, desigur, numai cã aici nu se scrie cine este initiatorul, pe “persoanã fizicã”, cum ar spune Vanghelie, ci se mentioneazã doar Asociatia “Sf. Stefan” din Bârlad, condusã dupã cum v-am mentionat de un membru PSD, Benone Dragomir.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ