spot_imgspot_img
15.4 C
Vaslui
25-sept.-2023

Bârladul a ajuns “Un oraș îngropat în mizerie, gropi, inundații și bătaie de joc la adresa tuturor” (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

BĂTAIE DE JOC… Ploile care se abat din când în când peste Bârlad, scot la suprafață halul în care a ajuns frumosul nostru oraș! Plin de apă pe aproape toate străzile, gropi pline de apă șI mâl, în care mașinile ajung și rămând fără roți, bârlădeni umiliți de șoferii de taxi, care cer aproape dublu pentru o cursă, deoarece își informează călătorii că își strică mașinile pentru a-i transporta pe ei, pe drumurile “de răstriște” pline de gropi, apă și mâl. Noroc de Facebook, unde lumea își mai poate posta off-ul și arată cu năduf cele ce se întâmplă, scriind, arătând poze, etc, sperând că primarul Boroș va vedea ce “realizări” are!

«Un oraș îngropat în mizerie, gropi, inundații și bătaie de joc la adresa tuturor. Așa este Bârladul anului 2023. Boroș ne arată întocmai dovada „măiestriei” sale, care a dus incompetența și risipa banilor publici la rang de artă (să nu spunem furt calificat, fiindcă nu avem nicio sentință… Momentan). În grandioasele proiecte „nerealizate de 50 de ani” – fotografiate-, realitatea e cruntă, iar batjocura la adresa cetățenilor este fără margini. Așa arată un proiect european proaspăt implementat. Așa arată un oraș întreg!», au postat pe pagina Organizației Municipale PSD Bârlad, social democrații, în frunte cu deputatul Adrian Solomon.

Iată și comentariile celor care s-au săturat de cum arată orașul Bârlad:

“Gara aceiași problemă, confecția aceiași problemă,stadionul, Podeni Munteni, etc…. Țara lucrului bine făcut așa cum au ales mulți! Oricum putem lua partea bună a lucrurilor și să dezvoltăm turismul la noi în Bârlad!! Putem promova Raftingul,Off road, echilibristică chiar ceva de natură olimpică”, scrie Bogdan.

“Bani cheltuiți pe lucrări prost făcute! Și când te gândești că sunt banii noștri!!!!!”, arată și Gabriela.

“Oraș abandonat!” semnează câțiva tineri…europeni.

“Ar trebui bărci , gondole… orice din ce s-ar putea face bani! (să le dea constructorilor sau … să-i împartă cu constructorii!)

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

33 COMENTARII

 1. Vedeti doar orasul cum arata,dar sa vedeti cum arata spitalul de copii la interior,cata bataie de joc este acolo…si tot pe fonduri europene…Mergeti la Spitalul municipal si intrebati-l pe omul lui red-bull de ce s-au spart cazanele de la centrala termica,pe care le-a achizitionat si instalat in urma cu numai 7-8 luni…
  Tot pe steel-man intrebati-l de ce pleaca doctorii din spital…si de ce a participat la concursul de manager daca nu avea vechimea de doi ani intr-o functie pentru care a facut studiile de lunga durata….el terminand studiile cu un an si jumatate inainte de participarea la concurs…
  Tot pe Ciprinol intrebati-l cate proiecte de reabilitare si redimensionare a instalatiei electrice din spital s-au desfasurat in unitate de a instalat atatea aparate de aer conditionat…
  Si pe red-bull intrebati-l de unde au consumat curent firmele care au lucrat la spitalul de copii si cea care lucreaza la noua cladire din curtea spitalului si cine a achitat facturile???
  Dar mai ales,care a fost partea lui…

 2. Vin psd-istii sa traga primarul de urechi, dar domnu „buzi” a stat 30 de ani la conducere si nu a facut nici un …. nimic si mai vrea mandate… hai sa ne vedem de ciorba noastra…

 3. Tuti gura ma-tii primare. E a2a oara cand asfaltezi pe la gara si gura leului. AI facut canalizari si AI asfaltat peste. CE dracu de proiect e Asta? Cine e inginer? Pe Milea si la gura leului inundatii dupa 10 min de ploaie. Tuti proiectele ma-tii cu scoala ma-tii. Mai vrei un mandat? Ia-l sus! Nici pavelele alea nu sunt puse cum trebuie, sunt niste gropi in pavele de cazi in ele.

 4. Sa iesim in strada sa protestam sa-l trezim la realitate unde sunt protestatarii ce ieseau candva seara de seara in fata primariei??

 5. In loc sa-si dea demisia mai vrea un mandat…asa primar asa oras.Ce autoritati supravegheaza sau verifica calitatea acestor lucrari????Pe unde sau refacut trotuare cu pavele desa au valuri…Nu va e rusine sa-l aparati ?

 6. Praf mi-am făcut amortizoarele într-un an pe Vasile Pârvan, de fapt praf mi-am făcut toată mașina! Așa că am început să merg pe jos de vreo lună dar să mor dacă știu pe unde! Era de vreo două trei ori să cad în gropi și canale lăsate vraiște, m-am împiedicat de vreo 10 ori de era să-mi rup gâtul, mi-a zburat prin fața ochilor o piatră de sub o roată de tir, exact în fața vilei bulibașei…și multe altele! Eu nu înțeleg cum acest rahat de om pe nume Boroș transformă Bârladul într-o ruină zi după zi, iar noi privim nedumeriți stând cu mâinile în sân! Așa de încuiați să fim?

 7. Boroș nu are calități de primar….nu are educație civica ….nu are educație…în general…nu are idei tehnice…nu are imaginație…face proiectele numai în bătaie de joc ..la modul cel mai simplu…sa scoată…ochii barladenilor….este greu sa găsești un primar bun….!

 8. Nu știu cum draqu’ se întâmplă că și în Vaslui este identic! Aici fiind relieful mai variat (dealuri,văi) se duce apa spre anumite destinații! Dar nu găsești la ora asta o stradă intreagă! Toate sunt tăiate, ,făcut șanțuri,pus beton in loc de asfalt,toate cîrpite de iți hodorogești mașina,gropi și denivelări peste tot, decopertări de asfalt completate cu piatra din cînd în cînd,căci terenul se lasă!!
  La o intersecție principala ( la fostul IPL) au plombat un crater cu un diametru de vreo 3 metri! La doi pași de asta au lăsat o gaura de jumătate de metru! Chiar nu ințeleg! Problema e că nici autoritățile nu pricep ce se întâmpla!

  • Cei care au contractat lucrările de reabilitare și înlocuire a rețelei de apă potabilă și canalizare la Vaslui, Bârla sunt AQAVAS Vaslui . Contractul pentru Bârlad se intinde pe o perioadă de 56 de luni
   Tastează pe net „Licitație nr. CN1020218”

   • Vezi ca ala care a dat autorizatia de construire este Red Bull si era oblicat ca prin Serviciul de Urbanism sau prin militianul de la Locala, care are in subordine un Compartiment pentru Disciplina in constructii) sa verifice modul de indeplinirie a obligatiilor stipulate in autorizatie (asta daca Red Bull a prevazut ceva obligatii)!

 9. Unde a asfaltat cu doi ani in urma ( pe banii cetatenilor ) acum a demolat – tot pe banii cetatenilor !
  Unde sapa , nu compacteaza ! Dupa ce va fi lucrarea ,, gata “ , o sa vedeti cum se va surpa in licurile unde a fost sapat !
  Primarului -buldozer o sa i se infunde !

 10. Un oraș praf, asta dacă se mai poate numi așa. Sunt comune, sate, care stau mai bine la infrastructură decât Bârladul. Mă doare sufletul când vin acasă, știind cum a fost orașul când eram mic, și văd în ce stare a ajuns. Un oraș-fantomă, pustiu, plin de țigani și de câini. La 6 seara, spre exemplu, nu mai vezi pe nimeni pe stradă, doar câini vabagonzi prin fața primăriei. Locuri de muncă pentru a atrage tineretul sau ai păstra în oraș, nu sunt. Trebuie schimbată toată sleahta care se perindă pe holurile primăriei.

 11. Clar problemele sunt de 30 ani. Dar tevile puse de catre Nomis , sau cine le-a pus , de ce sunt asa de subtiri? Am vazut cand le montau … tevi subtiri, nu fac față debitului, la ploile serioase! Iar politicienii sunt cam toti la fel. Marile firme le sunt impuse politic … si pe bani seriosi !

 12. Impozitul trebuie sa fie calculat in funcție de condițiile pe care ni le oferă localitatea in care trăim. Ar fi trebuit sa fie mult mai mic, dar noua ni s-a mărit.

 13. Omul sfințește locul! Iar boul l-a Sfințit de toți banii!! Felicitări primare, ești tot numai realizări. Nu te lasă pana nu demolezi tot orașul. Ma amuza maxim și comentariul lui Dekatlon, compara el problemele marilor metropole cu dezastrul din barlad, dar așa e când bei oțet de mic.

 14. Cine a ajuns să îi critice Solomon în primărie sunt de la toate partidele așa că banii se împart la toți, să ne zică Solomon ce binefaceri a făcut el pentru Bârlad de cînd este în parlamentul României

 15. Nu țin cu Red Bull de nici o culoare…. de fapt cu nici un pupincurist de partide… dar problema asta în Barlad cu Marea Neagra în județul Vaslui era de cind am plecat acum 30 de ani din acest oraș… și mai dinainte. Asa ca nu mai dați comentarii de la partide de 2 bani ca inclusiv toate partidele astea de mâncători de kkat și de tot kaktu nu au făcut nimic nici unii nici alții în ultimii 30de ani și ceva….. vrăjeală ieftina de la partide second-hand ….. și frecții la picior de lemn….. cu vibratoarele de partid.. …. scoase și alea din priza….

 16. Ținând cont că majoritatea drumurilor din Bârlad au ajuns să fie din pământ, și că, în toată localitatea, nu mai există nici măcar un singur drum asfaltat complet (chiar și pe Republicii există porțiuni de drum acoperite cu pământ și pietriș), propun ca Bârladul să fie retrogradat de la municipiu la oraș sau chiar comună. Poate măcar așa s-o trezi cineva, deși, sincer, nu cred…

 17. Ploile rapide crează probleme oriunde in lume. Marile metropole ale țărilor cu adevărat civilizate au probleme grave în astfel de momente. Pe d na Cezara o înțeleg(din mila) deoarece are pensia minimă. Nu pot să înțeleg de ce da curs fabulațiilor lui shaorma, care ar trebui sa fie ultima persoană care să aibă curajul să deschidă acest subiect. Autoarea ar trebui să îl întrebe pe shaorma ce a făcut el în ultimii 20 ani pt fraierii care l au votat! P.s. – nu am nicio implicare politica!

  • Bai pupincuristul lui Red Bull, problema cu inundatiile nu o sa serezolve niciodata atata timp cat taranul de la Banaca a construit strazi fara canalizare pluviala iar pe alea unde exista a distrus-o! Mergi pe strazile nou asfaltate si vezi ca au pus niste cilindri de plastic in pamant care nu sunt conectati la nicio retea de eavcuare a apelor pluviale ca sa para ca avem canalizrae care preia apele de ploaie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.